busra_akkose Meraklianne06 yok canım denemedim testide öylesine yapmıştım zaten beklemiyordum pozitif çıktı ama benim kuzenimin eşi adeti geçtiği belirtisi olduğu halde testi negatifti hep 💁♀️💁♀️
_gmzee Meraklianne06 yumurtlamadan 10 gün sonra negatifti, 12. Gün pozitif gördüm ve kan verdiğimde beta 18 le öğrendim. Erken gebelik testiydi ama ona rağmen silik bi çizgiydi 😊baya erken öğrenmiş oldum o yüzden..
Yavuzz Meraklianne06 insaAlalh görürsünüz çift çizgiyi hayırlısı ile ben gördüm ama korkuyorum 2dusuk yaşadım ınslalah tutunur 🤲❤
Bfduam Yavuzz çok sevindim:) Postumda uzun uzun yazışmıştık hatırlarsan, Gözün aydın:) Günün geçmiş miydi, belirtiler neydi?
1mucize_bekleyis Hanimlar birsey soracagim Ozellikte yumurtlamanin mesela11 veya 12. Gunu test yapip ogrenenlere sorum yumurtladiginiz gunumu ilk gun olarak sayiyotsunuz yoksa bir sonraki gunden mi
Yavuzz 1mucize_bekleyis ben 1sonraki günden başlayarak saydım ama doğru mudur öyle bilmiyorum 11.gunu çok çok silik çizgi gördüm
Bebek9898 Memmedovaa1 adetine denk gelmiyormi kuzum O kısmı anlamıyorum Ben 22 gün saysam adet günümü bile geciyo Mesela ben 17-18-19 da yumurtlama gördüm Ayın 6sında adet günüm değişmezse tabi E ozamana kadar 17 gün filan var Siz nasıl 22 24 gün sayıyosunuz Yumurtlamanızmı cok erken oluyo Kafam cok karıstı🥺🤔🙄😊
SimgeAydn Memmedovaa1 merhaba yumurtlama gününün ilk günü mü baza alınıyor ? Ben adetimin 11. Günü ovulasyon testi yaptım ikiside koyu çıktı 12. Günü yaptım hafif silik çıktı. Anlayamadım yumurtlama günüm hangi gün olduğunu
Memmedovaa1 Bebek9898 yok aslinda yumurtalamam 19cu gun oldu canim biraz gec oldu, adetimden 2 gun sonra yapmiwdim pozitiv gostermisti adet olacagim gun ise tek cizgiydi
Bebisininannesi1202 Meraklianne06 hayır denemedim denesemde çıkmazdı herhalde gec döllenme olmuş benim