Pambix Meraklianne06 10.gunu merakımdan yaptım ve sipsilik çıkmıştı iki gün sonra yeniden yaptım srtik belli olmaya başlamıştı 😊
Meraklianne06 Pambix bende hic cizgi yok malesef tek cizgi cıktı 3 gun icinde varsa vardir zaten yoksa yoktur netlesir
Meraklianne06 2melekannesi_ evet baya erkenmis ben cok gec yumurtladim adet bitiminden saysak 17 gun sonra 🤣🤣
Meraklianne06 Bfduam ayy insallah ciktigini da görürüm göğüslerim agrimaya baslasi bugun nasip artk 🙏🏻
Bfduam Meraklianne06 inş canım, bende yakın zamanda benzer sormuştum buraya adetim gecikince ama sonra oldum. Inş sen olmazsın. Haber ver gelişme olursa ve gelirse kırmızılar üzülme.
Asil28 9 Mart son adet günüm, 17-18 Mart Yumurtlama günüm, 22 Mart Çatlama günüm, 31 Mart idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. 1 Nisan kan verdim beta 91.51 çıktı.
Asil28 İnstagramda minnakkurabiyelerrr sayfası var. Oradan ovulasyon testi aldım 90 TL ye 30 çubuk+ 4 hamilelik testi var içerisinde. Uyguladığım ay hamile kaldım. Sayfa yöneticisi gerekli bilgilendirmeyi yapıyor. Bebek düşünenlere tavsiye ederim.
[silindi] Meraklianne06 ben yumurtlamadan 9 gün sonra test yaptım hemde erken gebelik testi ama çıkmadı. 4 gün sonra yani yumurtlamanin 13. Günü erken gebelik testi yaptım bu sefer coook silik bir çizgiyle öğrendim