Hifaa Selam güzel anneler yarın bebek için alışverişe çıkacağm ama hala neler gerekli neler değil emin olamıyorum. Neler almalıyım sizce 😍
Mine Hifaa 🤣 bende yarın alışveriş yapacağım bende bilmiyorum annemle gideceğim ablama da danıştım ona da soracağım ortaya karışık 🤣
Burcuk Hifaa mümkünse taze bir anne bulup git.. ben öyle yapacağım inşallah. Hiç bulamazsam YouTube’da bir sürü video var 10 tanesini izledim herkes aynı şeyleri almış not aldım gidip onları alırım
Hifaa Mine kayınvalidemle gidicem bende 😂 eksik bişey kalmasın istiyorum galiba en iyisi internetteki listelere bakıp ne lazım ne gereksiz liste yapmak olucak 🤦♀️ Ateş ölçer ve burun aspratörü önerildi bana bide göğüs pedi 😅
pamuksekerinannesi Mine Sonunda çıkıyorsun demek😍 Hadi gözün aydın bacım iyice tadını çıkar alışverişin ciciler al minnoşcuğuma😍
Hifaa Mine ay inşallah ya benimde pek umudum yok ama kayınvalideyle olunca tek sefer de halletmem şart 😂
Mine pamuksekerinannesi 😘 çıktık kuzum moral çökmüş bi vaziyette ama aldık yine tekrar bi çıkmam gerekiyor ay her şey çok güzel ama ne alacağımı şaşırdım 🤗
Hifaa Mine biz çıkmadık son anda plan değişti 😂 her şey çok güzel dimi insan karar veremiyo hangisini alcağına😅 gezerken waikiki de nevresim takımı gördüm dayanamadım onu aldm daha erken ama olsun 🤦♀️
pamuksekerinannesi Mine Oh gözün aydın tatlım kıyafet alışverişi mi yaptın yoksa mobilya filan da aldın mı😍
Mine pamuksekerinannesi dayısı hepsini aldı durduramadım hamak kıyafet çanta falan hepsini kendi beğendi kuzum bende aldıklarını azaltarak gezdim beğendiklerimizi aldık🤣🤣sağolsın dayımız halletti hep
pamuksekerinannesi Mine ay Ne iyi dayı benim de erkek kardeşim olsaydı keşke 😂 Bizimkinin de halası yatağını alacakmış bakalım🤷♀️
Gulistan Kullandığımız bu programnda ihtiyaç listesi var ordan da fkit edinebilirsnz.ben birkaç yerden baktım snra kendim bi liste oluşturdum orda yazdıklarımı aldım dha kolay oluyor alacaklarınıda unutmuyorsun 😁