ikizcanlarim2021 Burcumirac 25 haftalık olduk kızlarımla hareketlerini hissetmemek elde değil çat çat tekmeler ☺️
06ikizannesi- Burcumirac mavi2021 ikizcanlarim2021 kuzucumoglum merhaba anneler bende ikiz annesiyim altlı üstlü bebek arabası mevcut sıfır ayarında üç ke filan ancak kullanılmıştır almayı düşününen olursa yardımcı olabilirm
Yaseminatik57 Burcumirac. 19 haftalık ikiziz ilk ikisi erkek dendin şimdi biri kız biri erkekmiş sanırım biraz daha beklicez hareketlerini az çok hissediyorum❤
Yaseminatik57 mavi2021. Hayır gitmedim özel çok pahalıymış bu ayki kontrolümde doktoruma danışıcam bu konuda
06ikizannesi- mavi2021 burdan atmasını bilmiyorum 🤷♀️ arzu kiraz demirbaş ınstagram hesabım ordan atabilirm dilerseniz
Burcumirac Yaseminatik57 Ne kadar fiyat verdiler deytayli ultroson için size bende 16 haftadayim şuan 20. Haftadan sonra gidicem ama tek gebeliğe göre farkı varmı acaba fiyatta
Tugce0707 Haftadayız biri kız biri erkek çift yumurta ikizlerine hamileyim önümüzdeki hafta detaylıya giricez Rabbimin izniyle sorun çıkmaz inşallah 🤲🏽🥰
Burcumirac Tugce0707 İnşallah 🥰 bende 16. Haftadayim biri erkek Ma diğeri göstermiyor kıza benziyor dedi sadece cumagunu ogrenicem insallh gösterirse 😊