Garipyolcuu Yarın kadın doğum uzmanına muayeneye gideceğim alttan jel ile bakmak orucu bozarmı kesin bilgisi olan varmı
Mavi34 Garipyolcuu bozarmi bilmem ama örucken.uygun.olmaz diye düşünüyorum muayeneye gittiğiniz gün tutmayın bence
YuvarlanamayanPandaa Garipyolcuu sağlıkta mahremiyet olmuyor evet ama genede abdeslemmek falan daha iyi o yüzden bence bir gün borç yap kuşum
Ladybird25 Garipyolcuu canım istersen o gün için niyetleme mekruh olabilir yani istersen fetva hattını ara bi sor daha doğru bilgi alırsın ben geçen gün ni konu hakkında aradım çok güzel bilgilendirdiler ayrıca rahat edemezsen diye bayan veya erkek hoca seçebiliyorsun
Aysn0232 Garipyolcuu canm orucu bozan şeyler den bitanesi içeri birşeyin girmesiyledir ve alttan muayene de jel sürüldüğü için ve içeri girip çıkmasıyla jelin içeride kalması hasebiyle orucun bozulur ama üstüne jel surmeyip direk öyle baksa çıkardığında içeride bişey kalmiyacagindan bozulmaz 🌹
Deletedmom_5 Çatı muanesi abdest bozmuyor doktora mahrem olmuyor çünkü. Aynı şey usg içinde geçerlidir ama bir yerde okumustum o sürdükleri jel orucu bozabiliyormus
Aysn0232 Garipyolcuu yutuba alttan muayene orucu bozar mı diye yaz bir sürü hoca fetva vermiş hem içinde rahat etmiş olur canm😘
Eylulunannesi-2 Garipyolcuu muayene günüde tutmayı ver cnm. Gusul bile alman gerekyor sence oruc bozulmaz olurmu.. Zaten oructan muaf hamile ve emziren anneler. Ona ragmen tutmak senın secmin tabi ama bi gün tutmasan dinden falan cıkmassn yani….
aybarsdefne Eylulunannesi-2 tabiki katılıyorum size kesinlikle gusül gerektirir gusül gerektiren her durum da orucu bozar😕
Aysn0232 Oznurcakir kullanın tabi ama oruç olmaz eğer akşam vakti yada sahur vakti kullanırsan gün içinde oruç tutabilirsiniz 🌹
Oznurcakir Aysn0232 lavaboya tekrar kalkmamak icin sahurdan hemen sonra kullandım 😖iki defa böyle oldu , neyse şimdilik kalsın ya bilmioyodum bişey olmaz dediler ondan sahurdan sonra kullandım
Kybusr Oznurcakir canım fitili yatmadan atmak gerekiyordu zaten önemli olan sağlığın Kaza tutarsın sonradan
Aysn0232 Oznurcakir o günleri kaza edersin sıkıntı olmaz bide sahurunu yaparsın 2 dakka kala hemen koyarsın orucunda olur canm🌹ama düşük tehliken varsa sıkıntılı bı hamilelik geçiriyorsan tutmaman daha hayırlı 😘