dthealthy FUNDA-ARIKAN sallıyorlar yaa benim kaynanam da diyor ben 2aylıkken hissettim bağırsak hareketlerini karıştırıyorlar
Tes FUNDA-ARIKAN bosver kuzum sen allaha sığın bol su iç günlük hayatına devam et ipliğe bagli değil sonuçta bazı anneler vae düşürmek için içmedikleri ilaç kalmio yine dusmuo bebek doktorum dedi allah yasatcak olduktan sonra sen zıpla istersen yine düşmez dedi
Mom092 Mom046 ben daha rahme dusmeden once oluşumunu hissediyodum tekmeye 2-3 haftalikken başladık FUNDA-ARIKAN bacim bi acile falan gitseydin keske aklinda kalmasin cunku hissedememen normal degil KOSKOCA 6 haftadan bahsediyoruz insallah hersey normaldir 🤲🏻
FUNDA-ARIKAN Mom092 keşke anne olabilseydin GERÇEK anlamda bide eylülün annesi yazmış 😅😅yoksa herkes doğuruyor doğurmak bi marifet değil anlayana tabi hayvalarda dahil hemen terket profilimi
FUNDA-ARIKAN Hulya_sen herkes anne olamıyor mağlesef işte anne olan insan merhametli olur ama bazı fesatlar var mağlesef umrumda bile değiller ne yazmak isterlerse yazsınlar sizde umursamayın teşekkür ederim beni koruduğunuz anne şeykati gösterdiğiniz için 😍😍
Hulya_sen FUNDA-ARIKAN rica ederim canım benim sen yeeterki kalbini ferah tut gelişmeler oldukçada yaz olurmu mutlaka ben suan 12 haftalığım sormak istediğin ne varsa beni etiketlemen yeterli elimden geldiğince aklına takılanları cevaplarım 😊
MDT FUNDA-ARIKAN ay kıyamam.Hissetmen için henüz o kadar erken ki ben 21. Haftada hissettim ama 16. Haftadan sonra neden hissetmiyorum demeye başlamıştım 😃 ve hissedene kadar anne olacağımı idrak edememiştim. Çok bulantı kusmam da olduğu için sanki hamile değil de hasta gibi hissediyordum kendimi. Psikolojik olarak zor bir süreçti.Sadece ultrasonda gördüğümde biraz heyecanlanıyordum sonra geçiyordu. Acaba bebeği istemiyor muyum hazır değil miyim diye çok düşünüp üzülmeye bile başlamıştım. Ne zamanki hareketlerini hissettim dünyalar benim oldu şimdi çok heyecanlıyım ve geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. O hissiyat geçecek canım merak etme
Derinin-annesi Şöyle söyleyeyim 6 haftalıkken hamile oldugumu bile bilmiyordum sanırım.Ve annelik duygusunu hareket ettikce hissetmeye basladım.Doktora gittiyseniz ne kadar minik oldugunu görmüssünüzdür,korkularınızı yenmelisiniz.
Krtalzyn FUNDA-ARIKAN ultrasonda elini kolunu hareket ettiğini görüp cinsiyetini tam öğrennce daha o duygular beliriyo bazıları hrmen psikolojiye giriyo ama herkes okadr çabuk hiisedecek diye bişey yok ben 17 haftada hissetmiştim evet içimde bi bebek var ben bunu doğurcam biizm evladımız diye iç güdüyle alakalı daha erken hamilr olduğunu hissetmeye yada karnın belirince anlarsın belki
Misto Madinanin-Annesi ama bi cevresine falan sorsaymış hicmi sorucak danışcak kimse yok 6 haftalık bebek hissedilirmi ayol o daha henüz bebek bile degil yeni döllenmiş bi yumurta susam kadarcık
ezojuk FUNDA-ARIKAN merhaba 10 haftalık hamileyim ne mide bulantısı ne bir agrı allaha sükür hic birsey hissetmiyorum bebegide hisetmiyorum ama gelisimi gayet iyiymis ultrasonda görebiliyorum kalp atısını duyuyorum endiselenmeyin
FUNDA-ARIKAN ezojuk bende siz gibiyim çok şükür kusmak mide bulantısı falan yok bunlarda biraz ürkütüyor doktorumdanda hiç pozitif sonuç almayında aklım iyice bulandı işte 😔
FUNDA-ARIKAN Derinin-annesi ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor bilmem yaşadınız mı bu duyguyu postumdan rahatsız olanlar cevap yazmasın kimseye yalvarmıyoruz burda cevap yazın die saçma yada boş geldiyse cevap yazma senin ve sizingibilerin cevabına zaten ihtiyacımız yok
Derinin-annesi FUNDA-ARIKAN Bende on tane dogurmadım benımde ilk gebelıgım.Bunun için tecrübeyede gerek yok biraz mantıklı düsünmek yeterli.Buradapost actıysan bende bunu yorumlayabilirim.
Mom092 Eylulunannesi-2 hayir oyle olur mu o seçilmiş ozel anne 6 haftalikken hissedememesi normal degl
Mom046 Shyla_ktlu Bende öyle sandığım için o tarz cevap verdim cunku surda bir sene olacak neredeyse hep aynı tarz post açıp mantıksız mantıksız soruyorlar ters yanıt verdiğimizde de anneliğimizden tut insanlığımıza kadar laf ediyorlar 🤔