Deryaaa24 Kizlar acilma olup olmadigini doktor kacinci haftadan sonra jinekolojik muayane yapiyor ? 🤷🏻♀️
MinikMicizem Deryaaa24 doğum icinmi soruyosunuz yoksa normaldemi benim doktorum ayrintilida farketmisti 20 haftalıkken acilmam oldgunu acil serklaj oldum
Deryaaa24 MinikMicizem evet dogum icin 😆😃 gecen ay 30 haftalikken agrim oldugu icin jinekolojik muayane olmustum , simdi merak ediyorum 34 haftalik oldum bugun kontrolum var hani dogum yaklastigi icin bidaha ne zaman bakar diye
Deryaaa24 12-meryem vajinam cok agriyordu yataktan kalkamamistim bir kac gun , bakti acilma yoktu ben fazla hassasmisim . Cok sukur gecti
Yesimmm12 Bmom benimde var acaba ilerledimi noldu die bekliyom 38+2 olduk cuma günü kontrol um var acaba ne olcak
Bmom Yesimmm12 egzersizleri yap mutlaka inşallah kolay bir doğumun olur canım muayenden sonra lekelenmen oldu mu
Yesimmm12 Bmom 1 gece hastanede kaldım sabaha kadar 3 kere baktılar ilerleme olmadı baya kahverengi akıntım oldu 2 gün sürdü
Bmom Yesimmm12 anladım canım hayırlısı olsun inşallah bugün 2 cm di haftaya pazartesi tekrar gidicem bakalım ne durumda olucak