Hatice16000 Bebek için Peluş battaniye 1adet Pazen battaniye 1adet Nohut battaniye kalın 1 adet Örme battaniye 1 adet Penye battaniye 2 adet Alt açma seti 1adet 5li iç zıbın seti 2 adet 5li hastane çıkışı 1adet 10 lu hastane çıkışı 1adet Sırt havlusu 6lı 1 adet Penye ağız mendili 6lı 2 adet Kundak bezi 1 adet Yeni doğan uzun kollu zıbın 3 adet 6 aylık uzun kollu zıbın 1 adet 9 aylık uzun kollu zıbın 1 adet 9 aylık kolsuz zıbın 1 adet Yenidoğan 2li takım 2 adet O-3aylık 5li takım 2 adet O-3aylık inçe tulum 1 adet Çorap 12 adet Yeni doğan yelek 2 adet 9 aylık 2 li takım 1 adet 0-3 aylık 2 li takım 3 adet 3-6 aylık 2 li takım 3 adet O-3 aylık kolsuz zıbın 1 tane 9-12 aylık 2li takım 1 adet 6-9 aylık 2 li takım Biberon 2 adet biri küçük biri büyük Emzik-emzik saklama kabı Şampuan+pişik kremi Sleppy yeni doğan seti Göğüs pedi+göğüs pompası Burun aspiratörü
eCeCik Hatice16000 şu pazen battaniyeyi nereden buldunuz annem arıyor arıyor bulamıyor yazık kadın delirdi😂
Alinmavi Hatice16000 bir tane daha 5 li alin bence bir de yedek yaka. Muslin battaniye ve muslin agiz bezi cok kullaniliyor. Tirnak makasi, tarak firca torpu, kuvet, kuvet filesi, kova masrapa.
BesteCanerKutluzolu Hatice16000 canım bir de bebeğin vücudu için losyon al vücut losyonu doğduğunda sudan çıktıkları için çojk kuru oluyor ciltleri nemlendirmek gerekiyor bioderma kullanıyorum ben tavsiye ederim
Hatice16000 Goncagp yeleklerini ben ördüm bi kaç tane eylül bebeği olacak Allah’ın izniyle ateş ölçeri de yazdım
Hatice16000 Alinmavi müslim battaniye aldım 2 adet yazmayı unutmuşum 12 adet penye ağız bezi aldım ama alayım mı Müslüm bez de
Hatice16000 Sevda6767 bana sleppy önerdiler bütün çevrem onu kullanıyor prima kullanıp sleppy geçen bile var
Zee88 Hatice16000 penye yelek çok kullanılıyor örme kullanamayabilirsin..şimdiki çocuklar çok allerjik yün sıkıntı yapabiliyor..
Hatice16000 nesemin kapı süsü alıcam balon alıcam 4 adet 2 gri 2 mavi birde hoşgelgin bebeğim yazısı baş kısmına asmak için çikolata yaptırmayı düşünüyorum mavi kolonya yastık yapacaktım gerek yok dediler
Alinmavi Hatice16000 valla ben 6 mermersahi almiatim annem 12 tane kumas yapmisti 10 tane de muslin aldim anca yetiyor cunku 4 aylik ve 1 aydir surekli agzi akiyor kusmalari da var.
Hatice16000 Eminekaplan banyo havlusunu yazdım eksik listeme otribebenin kinden sipariş verdik ama aspiratör olarak