Nurselim Ben çok aşırı içiyorum ama bi sıkıntı olur mu bilginiz var mı biberon misali düşmüyor elimden ☺️😣
Pelvan Nurselim bir arkadasimin bebeginin cok kusmasinin sebebini ona baglamisti 🤷♀️bilmiyorum ne derece dogrudur ama bende sirf bunu duydugum icin icmemek icin direniyorum
Hatice3 Nurselim doktorumda bugün önerdi bana canın mide yanmam için eczaneden veriyorlar değilmi reçeteye gerek varmı
yakamoz Doktorum hiçbir zararı olmadığını söyledi. Abim de aile hekimi, o da yandıkça miden iç hamilelikte hiçbir zararı olmayan bir ilaç dedi. 35+1 ve aylardır gavisconsuz gün geçirmedim desem yalan olmaz😬
Nurselim yakamoz bende öyleyim ya çok iyi geliyor ve rahatlatıyor bitince bi eksiklik hissediyorum artık korkuyorum yatamıcağım diye 😇
Nurselim Pelvan ben direnemiyorum sanki olmazsa olmaz oldu benim için bu sıralar daha fazla yanmam yine bitdi panik oluyorum😂
Pelvan Nurselim valla bu sira benimde cok oluyor uykudan uyandigim uyuyamadigim bi tane kalsiyum ilacim var emeli hafif nane aramasi var o birazcik hafifletio birde dogal yollari arastrp uygulamaya calisiyorm 😊
Deryya Ben içmemeye çalışıyorum. Internette okumuştum. Sadece 2 yudum oda sicakliginda süt 5 dk içinde mide yanmasini geciriyormus.
Nurselim Pelvan neler denedim aama olmadı hamileliğimin ilk başlarında yoktu ama çocuk büyüdükçe çoğaldı kezza reflü önceden de vardı benim biraz artırdı doğal olarak ama gerçekten kurtarıcım ..
Pelvan Nurselim ne kadrlik hamilesiniz bende de bu siralar artti acaba ilerleyen zamanlarda daha cokmu olur bilemedim...