muruvvet20 Merhaba kızlar. Meryem Ana otu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Deneyen ve sonucundan memnun kalan. İnternette Co araştırdım. Dinizmizcede yeri varmış bu otun.
Selviinurr muruvvet20 biz kuzenimde denemistik nasipse kendimde yapcam. Kuzenimin doğumu o kadar kolay oldu ki allahim herkesede öyle doğum nasip etsin Bi kaç saat sancı çekti açılması da baya baya oldu doğum gerçekleşecek diye doktor götürdü 5dk sonra çıktı geldi biz sorun var zannettik hadi gözünüz aydın deyince baya şaşırmıştım bu kadar mı diye 😂🙈 ben inanıyorum yaa
EmrEda4 muruvvet20 Gerçekten çok etkili Bi ot çevremde çok duymuştum ve dogumumda da denedim ben önceden su dolu kavonaza Meryem suresi yasin amme ne kadar sure varsa okuyup agzını kapattım çünkü sancı geldiği zaman okuyamam o stresten heyecan dan diye önceden ayarladım ne suyum gelmişti ne de nişanım hafiften agrım vardı anladım dogum sancısı oldugunu hastaneye gitmek için ayaklandık o sıra da otu kavonaza koyup agzını kapatıp çantama koydum evden çıkıp hastaneye gitmem 15 20 dakka yı buldu yolda Bi sancılandım neredeyse doguracaktım zor geldim hastaneye gittiğimde 10 cm açıklık ile üstüm başımla doguma aldılar beni 😁 10dakka sonra dogumum gerçekleşti dikişsiz hemde
iremk Selviinurr açılmaya mı yardımcı oluyormuş yani 🤩kaçıncı haftadan sonra ne kadar içti, nasıl içiliyor bilgi verir misin🥰
muruvvet20 Selviinurr Sancıları tatamen başladıktan sonramı suya koydu otu. Şuan 39+5 im sadece aşağıdan baskı sebebiyle sancı çekiyorum. Acilmam yok koysam mi diyorum. Birde ne suresi okudu kuzenin acaba?
Selviinurr iremk biz doğum sancısı çekerken yapmıştık 40.haftasindaydi. Bazıları suyunu da içiyormuş dediğiniz gibi ama bizde içen eden olmadı
Selviinurr muruvvet20 sancilasirken koymuştuk. Felak, nas, ayetel kursi, Meryem, fatiha, inşirah. Bunları okumuştuk. Bizde İnternetten baktık neler olduğunu
Meral53 Engzlevlt suya koyup süre okuyoruz sonra hastaneye mi götürüyoruz. Peki sudan ne zaman alınmalı
Minicikkiz Ya ne güzel bilgilendirmissiniz kızlar 😊 Peki kalan suyu naptınız. Buda önemli. Sonuçta dualı su