Arifeulper 13 - 14 haftalık gebeler nasılsınız. Neler yaşıyorsunuz bu süreçte 🙏 Ayaklarımın yanmasından uyuyamıyorum Gece cok fena tabanlarım yanıyor. Sağ kasıkda ağrı oluyor.
Buse_nur09 Arifeulper bende geceleri özellikle 2 gündür hiç uyuyamıyorum bile karnımda şiş gibi gaz var hissi oluyor ama yok kasıklarım ağrıyor belim felan bide o ayak yanması gelince uyku sıfır
Gencanne23 Arifeulper Sağ kasığım çok ağrıyor iki günden beri benimde. Ne dokunuyor bilmiyorum dört günden beri ne yersem yiyeyim karnım taş gibi oluyor ve ellerimde uyuşukluk, şişme, karıncalanma oluyor sabah kalktığımda 🤷🏻♀️
Arifeulper Buse_nur09 kaç haftalıksın canım. Ayak yanması için doktora sordun mu bilgi aldınmı hiç. İnternete hormon vs diyor ama
Nur_altay_ Benimde bugun 14+0 ve gece ayaklarımda yanma karnimda şişlik hissi nereye yatsam yatamıyorumm
Kardelenbicer Benim ayaklarımda yanma değil ama tuhaf tuhaf ağrılarım oluyor sırtım ağrıyor çok sağ kaldığım ve karnımın sağ tarafı boşluğu gibi 2. Hamileliğim bu daha zor geçiyor gibi
Beyzalpay Arifeulper bende 8 haftaligim ellerim ve ayaklarim cok yanıyo 🤦♀️ sağ kasığimada aniden sanci giriyo doktoruma sordm normal dedi
Pinarx9 Arifeulper gebelik şekeriniz olabilir benim kızımda olmustu bu belirtiler gebelik şekerim varmış meğerse kan testimde çıktı
HarleyQ Arifeulper bende sol kasık ağrısı ile uyandım bide iş yapınca belim ağrıyor bayağı ama henüz ayak yanması yaşamadım
Arifeulper Karında şişlik gaZ herkesin ortak sorunu sanırım. 6 aylık hamile gibi karnım şiş Gaz dolu sanki. Hepimizin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏