ikierkekannesi0408 bende 20 gün önce oldum ameliyahanede giderken ağlama krizine girdim 😂sonra baktım ki şahane bir ekip içeride sen şakrak beni öle güzel karşıladilarki sanarsin her biri can kan akrabam arkadaşım Allah binlere razı olsun ♥️
Heycanlanma nabzın i yükseltme başında hep birileri oluyo olabildiginde konuş at stresinu 😂bana çok iyi gelmiş ti hemşireye hatta elinizi verirmisiniz dediğimde al komple kolum senin olsun dediğini unutmuyorum 😂👏
Spinal igneden hiç korkma sinek isiri bile yanında az ♥️
Kendini kasma rahat bırak sadece denilenleri uy .
Ben çok rahat gaz çıkarttım hemde ayağa kalkar kalmaz kayısı hoşafı yaptir ben 2 şişe yaptirmistim 1 şişe içtim çok çok rahat çıktım gaza
Yanında mutkaka depend götür kilotla inan ugrasilmiyo tak çıkart at olması güzel dependin
Dikisler aciyo çünkü
Yürürken hep ilk kalkışta karşıya bak basın donmesin migdeb bulamasın ♥️
Surekli belli aralıklarla yürü yürüdükçe acilcaksin
Yanında bisküvi salllama çay nesface götür canım çünkü şekerin düşüyor gece sıcak su yaparlar içersin bol su koliyle su al bol su tüket ♥️
Ve unutma bol bol video al bak com güzel oluyo sonra anılara bakmak yanında kim varsa sen heycanli olursun ameliyahaneye girene kadar çeksinler seni ♥️benim doktorum sağolsun doğma anı çıkma anı babayla buluşma anını hep çekmiş telf bize attı