Yoncaglseven Doktorum şimdiden randevu alın devlet hastanesinden kontrol etsin ona göre size randevu versin dedi şuanda erkenden gitmem biraz garip geldi daha 14.haftadayim. Bu testle alakalı bilginiz var mi ? Kontrolum yarin devlet hastanesinde.
mercimeginanne Yoncaglseven 20 de detaylı ultrason çekiliyor yer bulmak sıkıntı test diye onu mu dedi ki
eslemeslem Yoncaglseven muhtemelen detaylı ulturasondur devlet 1 bir buçuk ay sonrasına randevu verdiği için doktorunuz öyle demiş olabilir
Petyynut Yoncaglseven ayrıntılı ultrasonsan bahsetti muhtemelen, çok zor randevu alınıyor o yüzden mutlaka doktorunuzu dinleyin önceden alın. Özellerdeki kontrollerimiz gibi hemen yer bulunamıyor
Beyzan Yoncaglseven doktor sizi muayene edecek sonra size ekranda bir sevk gibi bir şey açacak o sayede siz perinatolodsn randevu alabileceksiniz.ozelde şehirden şehire değişiyor ama İstanbul için konuşulan fiyatlar 400 den başlıyor. Radyoloji doktoru olunca fiyat biraz daha düşüyor ama her halükarda normal doktor muayenesinin iki katına filan geliyor en az
Rabiakru Yoncaglseven bende manisadayım. Erdal Yermez doktorum ilk önce kadın hastalıklarına alıyorsun daha sonrada o size yeşil alan açıyor Perinatoloji alıyorsun perinatoloji de bana çocuk kardiyoloji için alan açmıştı yarında kardiyoloji için randevu alıcam sadece kadın hastalıklarına sıra alın diğer doktorlara herhangi randevu almadan direk sekreterine gidiyorsunuz haftanıza göre veriyor randevu
Bebegimgeliyo Yoncaglseven devlet veya üni hastaneleri ücretsiz yaptığı için gec tarih veriyorlar canım simdiden alırsan ancak 20-24 haftalar arası yapıldığı için anca o zamana denk gelir seninde 🥰
Yasmin773 Bebegimgeliyo bisey sormak istiyorum ilk defa perinatolojiye gideceğim alttan mi muayene ediyorlar yoksa karından ultrasonla mi
Bebegimgeliyo melisa_ozgur_46 ve gercekten baya detaylıydı 1 saat sürer normalde özeldeki muayeneler , devlette bir cok kişi 20-30 dk sürdüğünü söyleid benim bebek bazı durumlarda pozisyon vermedi yürü gel tatlı ye gel kahve iç gel derken 4 saat sürdü canım 🥰
Yoncaglseven Beyzan ben manisa da yaşıyorum özele gidiyorum doktorum 2 tane devlet hastanesinde yaptıracağımi söyledi
Beyzan Yoncaglseven illaki Manisada da vardır özel doktor doktor ama doktorunuz sizi düşünmüş incelik yapmış 🙂 bazı doktorlar sağlık ocağında yapılan kan tahlilini bile kabul etmiyor 🤷🏻♀️
melisa_ozgur_46 Bebegimgeliyo özele gidiyorum gittiğim yere yaptirma zorundaligim var mi caniM başka yerde yaptirinca kendi doktorumuz kabul ediyor mu acaba
Bebegimgeliyo melisa_ozgur_46 tabikide yaptırabilirsin ben hem özel hem devlete gidiyorum eşimin işinden dolayı doğuda küçük şehirdeyiz üni hastanesi de yok özelde Perinatalog yok eşimde aynı parayı verceksek uzmanına görünelim dedi en yakın büyük şehirde yaptırdım bende