Ftmklbk ogluileannesi adet gecikmesi yaşadınız mi. Kan verip iki gün arayla artışını takip etmelisiniz. Ya da bir kaç gün bekleyip yeniden test yapabilirsiniz
Maeulle ogluileannesi silik çizgi var ama adetin gecikmesini bekle kuşum tekrar yapar sonra kan verirsin hayırlısı olsun
ogluileannesi Uykucu2307 geçmedi , 7 gün var adetime. Çatlama üzerinden 10 gün geçti bi yapayım demiştim ❤️
mrym3434 Hayırlı olsun gebesin canım 👏🏻🥰benimde böyleydi ilk gebelik testim ikinci çizgi bulanık şeklindeydi kan testi vermeye git
Uykucu2307 ogluileannesi o zamn inşallah erken olduğu için bu kadar siliktir. Ben birgun geçti yaptım kıpkırmızı çıktı. Sizde o zamn yapıp gidin doktora
Fatma9485 Uykucu2307 catlatma iğnesi yaptırdıysanız iğne etkisi de olabilir 12 gün sonra etkisi geciyo bende kullandım bu ay 10 güne kadar pozitif cıktı ondan 2 gün sonra negatif 12.gunu silik şekilde pozitif cıktı
Minik95 Bende 11 gunu yaptim silik cikti 12 13 gune kadar silik cikabiliyormus o yuzden umudum biraz azaldi insallah Oyle olmaz canim
Uykucu2307 Fatma9485 benimki öle değil cnm kendim normal hamile kaldım da. Hani bekleyip biraz daha öle test yapsın diye dedim. 6 aylık hamileyim inşallah Rabbim isteyen herkese versin