SultanBella FasulyeninAnnesii bizzzz 🤗 Allah ın izni ile perşembe kızım la kavuşacağız Rabbim yar ve yardımcımız olsun kardeş 🥰🙏🏻🥳
SultanBella SultanBella amin bekleyen herkese nasip etsin 🙏🏻😊 ewt kahve yi çok söylediler çantaya yerleştirdim 😁
FasulyeninAnnesii SultanBella Aminn canım Allah sagsaglim kucağımiza almayı nasip etsin saat kaçta olacak 🤗
Edaaydin Muratnannesi merhaba benimde 6 mayıs haftaya perşembe doğumum kahvenin ne faydası oluyor acaba ilk defa duyuyorumda
SultanBella FasulyeninAnnesii sabah 10 da giricez spinal anestezi olucam aslında normal doğum istiyordum sonra dan plan değişikliği oldu 😬
FasulyeninAnnesii SultanBella Bende 9 da giricem nasipse olsun nasibimizde ne varsa o olsun yaa sağlıklı gelsinler yeterki🤲🤗
miraninannesi1 SultanBella Ameliyat esnasında kafanızı sağa sola çevirmeyin ki sonrasında baş ve boyun ağrınız olmasın.
SultanBella FasulyeninAnnesii aminn 🙏🏻 Canım benim Sağlıcakla hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah çok heycanlıyım sende öylesindir 🥰 yepyeni bi süreç başlayacak bizim için 😘
miraninannesi1 SultanBella Yapabilirseniz kuru incir hoşafı veya kayısı hoşafı yapıp götürün hastaneye süt için Sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah ❤️
Muratnannesi Seyhasya spinal sezeryan sonrası baş ağrın olmasın diye kahve içmen gerekiyor o yüzden 🤣❤️
SultanBella miraninannesi1 annem hepsini hazırladı sağolsun çok tşkederim arkadaşlar Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin sonunda doya doya kahve içebileceğim içinde çok sevinçliyim 😬😁
Muratnannesi Edaaydin spinal anestezi ile yapılan sezeryanda 3 4 gün sonra baş ağrısı olabiliyor. Bunu engellemek için doğumdan sonra kahve içmek gerekiyor o yüzden kuzum i. Çantana sade nescafe al koy 4 5 paket.