Kalbimm55 Yürürken hareket ederken Vajinada zonklama ağrım var aynı durumu yaşayan var mı ya da doktorunuz Ne dedi Doğum mu yaklaşıyor bilgisi olan Lütfen 🤲🏻😰
Busbushatun Kalbimm55 valla canm 38desın yaklaşmış dogum zatenn:) zonklama tek basına bı belırtı olmayadabılır
Cevirmenannee Kalbimm55 bebek artık aşağıya baskı yaptığı için ağrı olması çok normal bende yaşıyorum kasık ağrısı
mervemom Kalbimm55 aynısı bende de oluyor. Ayağa kalktığımda aşağı çekiyor beni her adımda zorlanıyorum
Kalbimm55 Busbushatun 😥Nişan falan gelmedi Hergün bakıyorum ama şu Ağrı geçmiyor dünden beri Sanki o bölge Kesilmiş zonkluyor 😕 Hayırlısı Bakalım teşekkürler canım 🤲🏻
Kalbimm55 Abece Ya çok sağol canım Normal Doğum da istiyorum Bunu bildiğim iyi oldu galiba o yüzdendire 💐💐
Kalbimm55 Cevirmenannee Henüz gidemedim Bazı aksiliklerden dolayı Bu hafta öğrenicem Artık Ne olduğunu 🤷🏻♀️
ecemeric 36.haftadayim aynı durumu yaşıyorum ben de. Adım atarken zorlanıyorum resmen çıktı çıkacak gibi
Kalbimm55 ecemeric Benimde o Haftalarda başladı ama Dünden beri şiddetliydi Yani Aynen öyle Çıktı çıkacak 🤷🏻♀️
Yarencerenn Cellist61 ara ara benim de acıyor bebeğin beli orda olduğu için normal diye düşündüm ben 🙄