Zeynep_99 Kizlar cok kotu grip oldum ve kulak agrim var 21 haftalik hamileyim ne yapabilirim onerebiliceginiz bisey varmi
Zhrblt Zeynep_99 geçmiş olsun canım daha önceki haftalarımda bende grip geçirmiştim eşimden dolayı. Çok araştırmıştım bende napsamda çabuk geçer die. Sonra buldum yarım limonu 1 su bardağı sıcak suya sıkıp içinede 1 tatlı kaşığı bal koyup karıştırıp sıcak sıcak içip denedim. Burnum boğazım o kadar açılmıştı ki grip gibi değildim yani sonra günde 2 bardak içmeye başladım kahvaltıdan sonra bide yatmadan önce 3 güne toplamıştım çok şükür tavsiye ederim yani bi dene istersen😇🙆🏻♀️
melikeyakisiklii Zeynep_99 1 ay içerisinde iki kere oldum hatta o kadar kötüydüm ki gittim korona testi verdim negatif çıktı sadece bol c vitamini, dinlenme, güzel beslenme ile geçiyor 5 gün oldu biraz biraz toparlanıyorum
Aysedemir43 Zeynep_99 ben de 1 ay içinde 2 kez grip olmuştum birini tam 11 gün atlatamadım tam geçti derken bi daha oluyordu. Sakın nane limon kekik karabiber bunları kaynar suya katıp içme bu baharatlar yüzünden düşük tehlikem olmuştu. Sadece limonlu ballı su iç ballı süt iç yatağın altına gir güzelce terle sonra da terin kurumadan ılık bi duş al umarım atlatırsın geçmiş olsun
Gururunannesi Zeynep_99 ewt canm kekik nane fln vs kullanma zararlı bunlar sana. Bir çok arkdas yazmis limon bal sıcak su cok iyi bnde bir günde toparladim
Zhrblt Zeynep_99 inşallah canım hamilelikte herşey zor gerçekten. İlaç vs bişey de içemiyosun ben grip olduğumda Rabbim kovid olanların yardımcısı olsun gripte bu kdar zorlandıysam öyle olsa naparım diyorum Allah m hepimizi korusun🤷♀️🙈
Yeppudaa Zeynep_99 nane limon . Sıcak süt bal karışımı. Çay içerken bile limon kullanıyordum. Bol bol c vitamini ve sıvı tüketimi bol su iç .evini havalandir .inanki ben daha yeni kurtuldum 😅