Günaydın kızlar hayırlı sabahlar.. Az önce uykumdan afedersiniz altıma kaçırarak uyandım, ama çiş olduğunu anladım kaçıra kaçıra kabine girdim çamaşırımı indirdiğimde sarı sümükümsü akıntı vardı kan yoktu ve çişimi tutabiliyorum su olmadığını düşünüyorum ama o sarı akıntı acaba nişanmıdır? 1 kutuda idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım dün bitti oda yapmış olabilir mi ? 36+5 olduk ve 1 cm açıklığım vardı geçen hafta ilk bebeğim bilmiyorum doktorum devlette yazamıyorum bilgisi olan yazarsa sevinirim..

vallahi bilmiyorum çişiniz olsaydı kaçırmazdınız herhalde bence yine de doktora danışmak lazım

tatlissannee valla nişan ıcın nana doktor beyaz ve ya kanlı olur demıstı olede oldu benmkısı ama ıltıhap durumu etkılerde sarı olabılır bılemedım ama normal akıntıdan farklı oluyor bole o sumuksuluk mukus tabakası gbı oluyor aynen

Busbushatun kalktım yine aynısı oldu adet sancısı gibi sancım var çok şiddetli değil ama geçmiyorda doğum mu başlıyor acaba ya😳

tatlissannee az önce bende post açtım 😃 benimde aynı şekilde dün dustayken sari mukuslu akinti gibi ama değil de birsey geldi bu sabah da kan geldi ardından yine ayni mukuslu akıntı doktora gitmekte fayda var inşallah sağlıkla kavuşuruz kolaylikla 🙏

tatlissannee olabilir . Gene tekrarladiysa lütfen hemen hastaneye gidin en azından içiniz rahatlasın. Burada vakit kaybetmeyin bebek gelmiş 38 haftaya normal bu haftalar 🥰 sağlıkla sihhatla gelsin inşallah miniğiniz 🍑

-Esraa21 benimde az önce çişimle beraber yine geldi akıntı hayırlara vesile olsun inşallah ve sancılarım artıyor gibi 🤲

tatlissannee dur bekle azcik daha sık dişini 🤣 ne merakliyiz hemen gelsin diye doğurmaya bende öyleyim 🤣🤣 ama çok dikkat et son haftalarin şüphelendiği herşeyde doktorunla görüş en güzel sağlam bilgi doktorlarimizda 🥰