Hamidekskr Kızlar tesettürlüyum uygun fiyatlı alt üst sabahlık ve şal olarak lohusa takımı var mı bildiğiniz sayfa yaptırdınız mi siz
Tuba-27 Hamidekskr trendyolda kolu uzun ucuz pijama takımı var üzerine sabahlık şal ayarlarsan tesettür olur canım
Zeynep0332 Hamidekskr ben instagram site life sayfasından 130a aldım cnm..pijama lacivert..şalımı buz mavisi seçtim..lohusa terlik taç seti aldım bide takım yaptım 😇👍
Erceyl Hamidekskr canım geçen hafta bende arkadaşa aldık oda tesettürlü 289 TL ye gecelik sabahlık pijaması var kumasinda çok guzel dantelli falan çok şık bişi bak istersen lohusam.com dan aldı
Buseseyma Yasos2067 bende lohusa takımı almak istedm . Tesetturluyum ilk dogumda da giymedim dedim . Ama fiyatlar cok uçuk. 60 liraya indirimden bir pijama takımı aldim o da iş gorecek bu da 😊
Buseseyma Hamidekskr normal magazadan aldim yasadigim sehirde 😊 icimde kalir mi bilmiyorum ama zaten 2 . Cocugumu bekliyorum süslü püslü seylerle rahat edemem diye vazgeçtim
Tubican Bende lohusaavm diye hem web siteleri var hem instgram fiyatları da iyi effort marka bi bak canım
Kubra2721 Hamidekskr tesetturlu setler cok cok gereksiz pahali. Lohusaavmden geceligi tam boy olan bi model alip eşarpcilardan ekru renk bi şal alip kombinleyebilirsinuz. Belki anne tacida takarsiniz şaliniz sade olur tacinizla guzel durur ❤️