Burcutran @Ysmn61 komşucum nasılsın:) birbirimize baya yakın oturuyoruz. Tanışalım mi? :) senin oturduğun mahallede eski bir arkadaşım var adı buse tanırsın belki. Fırının 2 yan binasında oturuyordu. Elektrikçi şişko bi abi var o binadaydı sanırım.
Ysmn61 Burcutran iyidir komşum senden naber 😊☺️ Evet baya yakınız ben yurt dışından gelin geldim oraya 5 sene oldu şuanda yurt dışındayım ailemin yanında doğumu burda yapıcam inşAllah 😊
Burcutran Ysmn61 Yaa kıyamam kuzum :) yurt dışında nerede ailen. Bende iyiyim çok şükür sahurdan sonra uykum kaçtı 😀
Burcutran Ysmn61 hadi ya 😀 o benim abimin arkadaşı ben sima olarak görüyordum da öyle konusmuslugumuz yok. Ama komşuyduk annesi benim annemin arkadaşıydı:) karşılıklı balkondan balkona sigara içerlerdi dedikodu yaparak 😀
Burcutran Mom046 😀😀 normalde kimsenin göremediği olan tartışma vardi ama kaldırılmış bizde burdan yazisiyoruz 😄
Burcutran Ysmn61 evet onların ki ortak hesap. Onlar istanbulda değiller erzurumda yaşıyorlar. Gelin orda olduğu için annesi falan. Yani bizimki karıya kaçtı anlayacağın 😀 istemedi benim ailem o kızı. Oda kacti 🤔