Namur Polikistik over olup da gebelik şekeri çıkan annelerimiz var mı? Bende herşey yolunda gibi evdeki ölçümlerde tatlı falanda abartmadan tadımlık aldığımda şeker aynı seviyede normal ama ekmek yedigimde çıkıyor sadece benim gibi olan var mı
BegumIscanTunc Namur pco var ama şekerim çıkmadı canım birde benim ailemde şeker hastalığı var genetik ona rağmen çıkmadı pko olanlarda sekermi oluyormuş
kadriye25 Namur evet doktorum bana pkolu hastalar şeker e yatkın olur dedi ki şeker testi yaptırdım şeker çıktı ne yazık ki
damlaaltinay Namur pco var gebelik şekeri de çıktı annemden genetik yatkınlık ile geldi. beyaz ekmek çok şeker çıkarır, şokta unonun tam buğday ekmeği var ondan alın sonra bana dua edin 😁
Namur BegumIscanTunc benimde ailede var şeker ama 29.uncunhaftada kontrole gittimgimde beben 1 ay icinde 3 hafta öne geçmıs diye basladi seruven suan 32.haftamdayim pkodan dolayida yatkinlik oluyormus
BegumIscanTunc Namur hiç bilmiyordum bunu doktorumda bişey demedi zaten gebeliğin başından beri çok dikkat ediyorum şimdi daha fazla dikkat ederim artık
BuseVV damlaaltinay ben de pkoluyum kesinlikle dediğiniz ekmeği tüketiyorum aylardır. Asla beyaz ekmek yemiyorum. Şeker yüklemesine daha çok var benim ama elimden geldiğince dikkat ediyorum
Namur damlaaltinay bugün gidip alacagim gercekten cok tuhafima gidiyo yabi ne yersem yiyim sekerim cikmiyo ama 1 dilim tam bugday yesem dahi firindan aldigim hop cikiyor iftarda 3 hurma yiyorum sifir ekmek bulgur pilavi salata et yada tavuk ne varsa onlarda cikmiyor 102 falan tokluk cikiyor ekmek ye hooop 156 170 falan
damlaaltinay BuseVV pirinç, patates ve havuçta tüketmeyin 🤲 şekerinizde hiç bir sıkıntı olmayacaktır 😊 her gün bir tane haşlanmış but ya da iki tane köfte yiyin 🌸
Namur BuseVV kesinlikle edin ben ilk gebeligimde boyle sikinti yasamamistim herseyide yiyodum tabi 23 kilo aldim totalde 😑😑 ama bebegim gayet saglikli dogmustu bu bebegimdede normal akisinda yemeye devam ettim 29 haftada bi anda ozeldeki doktorum erken gelme ihtimali var falan diye konustu agzinda geveledi bisiler durdu bende zeynep kamil arastirmaya randevu aldim 30. Haftada bana yukleme yap dedi oradaki doktor bebek muhtemelen sekerden one gecmis falan dedi oyle basladi seker skntisi
damlaaltinay Namur ekmek öyle kuzum, ben fırından Çavdarlı almıştım birgün mecburiyetten, şok kapalıydı, 1 dilim ekmek yedim sadece 148 e fırladı.
Namur damlaaltinay ya çok garip ama kahvaltida kızım pankek istedi ona pankek yaptim cilek koydum icine yaparken üstune cikolata falan surdum bir tanede kendim yedim onu yememe ragmen tokluk 102 cikti.
buseli07 Namur Ben de 75 mg yaptırdım dün. Açlık 95 1.saat ölçümü 227 çıktı sınır 180 yazıyordu kağıtta. 2.saat 153 yazıyordu galiba benim 172 çıktı çok mu kötü 😞
Bsmlh Namur yükleme yapılmadı canım rutin kan vermeye girtim aylık veriyorduk troidim içim hop açlık 109 çıktı doktoruma sordum hemen diyet dedi ben diyetisyen bulana kadar hep baktırdım aclık tokluk tokluklar basladı 145 üstü olmaya yükleme gerek kalmadan yakaladık 3,5 aydır fazla Belkıs diyetteyim
Namur buseli07 çok kötü degil elbette diyet ile duzene girecektir bence sizinkide benim arkadasimin 480 ler de idi saglikli bi bebisi oldu 🥰