Birhamileningunlugu Bu hastanede doğum yapanlar memnun musunuz? 37 haftalık oluyorum yarın. Kontrollere gidiyorum memnun da kaldım ama dogumhanesi, sancı odaları ve ebeler nasıl merak ediyorum ?
Seher24 Birhamileningunlugu ben 2018 de doğum yapmıştım kontroller çok güzeldi taaki doğuma kadar 42 haftalık suni ile zorla 13 saatte vakumla doğum yaptırdılar karnıma bastılar yapabilecekleri tüm eziyeti uyguladılar bi sezeryan kadar altımda dikişim vardı nasıl kestiyse artık nöbetçi doktolardı gece uyudular canları istedikçe gelip muane ettiler kapıyı üstüme kapattılar sesim onlara gidiyor diye cnkü uyudular sabaha kadar öğlenden snra zahmet edip artık açılmam olmadığı için zorla bağırta bağırta vakumla cektiler hasta bakıcı ile temizlikçi acıyıp ağzıma pamukla su verip dudaklarımı ıslatmıştı doğumdan snra bilincimi yitirdiğim için bu hastaneden nefret ediyorum benim başıma gelen herkese gelecek diye birsey yok ama mis gibi şehir hastanesi varken orda doğum yapma bence odaları evet onunda tek sancı odanda tek ama lanet bir hastane önünden geçsem tüylerim diken diken olur yeni şehire gidiyorum şimdi muaneler hiç güzel değil ama doğum yapan herkes çokça memnun bakalım bu doğum nasıl olacak
ozge8- Birhamileningunlugu arkasım yenı dogum yaptı ebeler den de doktorlardan da memnun kaldığını soledı
Nurcihn Birhamileningunlugu ben doğum yaptım harika ☺️hele doktorları hemşireleri muhteşem tavsiye ederim 9 gün önce doğum yaptım
Fatos0660 Birhamileningunlugu doğum yapan arkadaşlarım var hep memnun olduğunu söyledi bende kontrollere oraya gidiyorum memnunum darısı doğuma
Sseedd10 Seher24 çok üzüldüm suan yasadiklarina insallah bu dogumun cok guzel gecer. Bende gece acile gitmistim kadin doguma gercekten berbat ya kanamam vardi cok basit birseymis gibi pat diye kürtaj demisti Allahtan kanamam devam etmedide bende pek memnun kalmadim muayeneden ama arkadasim dogum yapti cook memnundu insallah seninde guzel olur canim😘
Birhamileningunlugu Seher24 gerçekten çok zor şeyler yaşamışın orada takipli olduğum için başka hastanede doğum yapmak istemiyorum çok memnun olanlar da var arada kaldım
Birhamileningunlugu Nurcihn olumsuz yorum yapanlar da var inşallah ben de sizin gibi memnun olurum. Orda takipli olduğum için başka hastaneye gitmek istemiyorum doğum için.
Nurcihn Birhamileningunlugu Memnun olursun canim memnun olinmicak bişey yok bence azarlama yok doktorlarda hepsi çok iyi
Matmazel006 Birhamileningunlugu 27 den sonra hasta bakmıyorlar diye duymuştum gerçeklik payı var mı acaba?
Seher24 Birhamileningunlugu dediğim gibi herkes benim gibi olacak diye birsey yok ama muaneler okadar güzel giderken doğumu bu kadar zorlaştırmaları çok çok saçmaydı açılma yoktu saatlerce suni almama rağmen olmadı sırf normal doğum olsun diye abarttılar hemşire hocam neden sezeryana almıyorsunuz bu kadar eziyet ettiniz dediğinde hemşiresini odadan kovmuştu ben çok kötü bir doktora denk geldim
Lolipoppp Yaa ben ilk kontorulmde oraya gittim ama o kadar pisti ki Hiç memnun kalmadım zübeyde hanım hastanesi için çok daha olumlu konuşuyor herkes arkadaşım da orda doğum yaptı çok memnun oraya gidiyorum bende
2kusunannesi Ben 2018 de doğum yaptım çok memmun kaldım temizlik bakımından Dr ilgisi bakımından bi sıkıntı yaşamadım şimdi 37 haftalık hamileyim nasip olursa yine orada doğum yapacağım inşallah bütün kontrollerimde orada buda güzel geçer inşallah