Irmakayla Allahm kızlar ölcem sinirden ayagım hem ağrı hem ates yanıyor cok kötü sıkıntı geldi çığlık atasım var yıkadm kolonya sürdüm sallıyorum gecmiyor ağlıcam neredeyse artk ua hep huzursuz ayak sendromu var ama bu ilk kez bu kadar siddetli
Kvsraykt Irmakayla ağrıyı dinlemeyin başka şeyle ilgilenin yatmayın mutlaka kalkın bir hava alın camdan biraz tv filan izleyin
Irmakayla Zeynep_ayaz kasılma ağrı suan kalcama kadar ama bu sıkıntı allahm ölcem o derecedeyim saat erken olsa dışarı atıcam kendimi
Irmakayla ZuMMeh06 cok kötü cıplak ayakla sokakta gezesm var ya rabbimin izniyle çabucak gecsin su günler
Ayferc Bende de aynı sorun var gebeligimden önce de vardı ama gebelikle birlikte arttı uyku falan haram oldu ☹️
pnrysfdnz Bende 19 haftaligim el ayak yanmalari var bi kac gündür ayagimi nerde serinletecegimi sasirdim ayrica icimde yaniyor sürekli soguk biseyler icmek istiyorum ki hic sevmem soguk su falan 🤦🏻♀️
Minnosunannesiii Irmakayla ben dün gece sadece 2 saat uyumuşum bak saat 4 daha zerre uylu yol bu 2 gündür de bu ayak yanmalarım daha fazla dayanamıyorum dün sinirlendim kocama mesaj attım yanımda değil annemlerdeyim ya dedim bu ney annem uyuyor uyandıramam biraz masaj yap diye babamı uyandıramam ama sen olsan uyandırabilirim seni diye o kadar kötüyüm yani limon varsa limon yoksa kolonya bir arkadaşta diş macunu iyi geliyor demişti
azraaaaa Bende bacaklarımI kesip atasım var gece gündüz demeden çekiyorum sürekli çok kötü topallıyorum artık ağrılardan Magnezyum verdi doktorum ağrı ve kasılmalar için biraz işe yarıyor sanki
Ysmn61 Bendede ayak ağrısı çok oluyor bide gece yatarken ateş basıyor resmen ayak ağrısı için magnezyum içiyorum suda eritip gerçekten faydasını gördüm