Gokalptugcee 7.ayıma girdm 30 haftalık olacm cuma günü 10 kilo almşm yulaf yesem sıkıntı olur mu bebeğe faydalı bana kilo aldırmayack ne tüketeblrm önerilerinizi bekliyorum
derya46 Gokalptugcee elma ye ayva . Tere.roka. marul bolbol tüket canim bende yulaf tuketiyorum arada bi sikintim olmadi suana kadar
Seyda2434 Gokalptugcee yulaf bebek için çok yararlı birde süt ve protein agırlıklı beslenin gunde çavdar eköegı tujetin en fazla 3 tane ben kahvaltıda 2 ögle yemegınde 1 adet tuketıyorum 1 haftadır bende saglıklı beslenıyorım ve kilo almadım aksine 1 kilo vermişim doktor daha fazla alma dedi.
Mores Gokalptugcee kahvaltılık gevreklerdense yulaf daha sağlıklı ve kabızlığa da iyi geliyor. Ara öğünlerde muz yulaf süt üçlüsü güzel bir atıştırmalık olur.
Gokalptugcee Teşekkür ederim ya kafamda o kadar soru wardı ki şu an rahatladm Seyda2434 sırf bunları tüketerk mi 1 kilo werdnz
2626262782ayse Gokalptugcee tabi ki yenir sağlıksız şeylerdense en güzel yulaflı tarifler yaz ama ben en çok yulaf yoğurt bal muz yiyorum sadece bebek kilo alıyor ve sağlıklı 💓
Seyda2434 Gokalptugcee evet 5. Ayımdayım şuan ileriki aylarda veriliyormu bilmiyorum yemeklerde hep sebze corba ve tavuk tukettim
Eliz34 Gokalptugcee şeker ilavesiz meyveli çok güzel olur doktorum öğün yerinede tükete bilirsin demişti, akşam yemeğim haftanın iki üç günü böyle oluyor hafif besleyici
Asyaasss Gokalptugcee yulaf bebege cok güzel kılo yapan bir. Besin 😊 ben. Bir ara her aksam avakoda muz yulaf üzerine azıcık pekmez döküp yiyordum benm bebeğimin de kılo sıkıntısı vardı hu tarifi de hamıle ve diyetisyene gıden birinden almıstım sadece bebege kılo yapan bısey 😊
Senemunlu Gokalptugcee yulaf yiyebilirsiniz ama süt deriyi kalinlastiriyor kiside . Genellikle su ve tatlandirmak isterseiz az kakao kullanabilirsiniz. Yoksa diger turlu sizde siskinlik yapablr