Kubra5734 333 cnm cok cok fazla almissin bence vakit kaybetmeden diyetisyene yonlendirt kendini. Cnki su sna kadar aldgn kilo sadece kendi kilon bebekle ilgisi yoktu bunun 4o haftalik sureci vsr bide hamur isi karbonhidrat abur cubur gazli icecekler vs bunlardsn uzak dur.
Ozge20ulu 333 oneydiiii gizzzz🤪 Zayifmiydin kesin kusmuyordunda sana diyorumdda ilk beş ay bende senin gibiydim sonra az ye bebeğin obez olur dedi korktum şimdi nefsim biraz koreldi şükür
333 Senayyalcin mide bulantım kusmalarım hiç olmadı doktor şimdilik takipte beyaz undan uzak dur istediğini ye demişti
Ozge20ulu 333 bende öyleydim canim ,son aylarda daha çok aliniyo diyolar ama ben ilk aylarda aldım son aylarda 2 kiloyu geçme dedi doktorum yürüyüşün çok faydası oluyor yemek yedikten 20 dakika sonra en az 20 dakika yürüme
34_21_23 333 canım dikkat et abur cubur yeme beyaz ekmekten uzak dur Fuzuli tatlı yeme düzene biner. Dikkat et şeker çıkmasın
ada94 333 belki boyuna göre çok zayıfsındır dieceğim ama çok kilo almışsınız . Dr unuza muhakkak söyleyin bu durumu. 12 kilo alanı ilk defa duydum canım ben
Mervehtp81 333 oh masallah ben cok gidiyordum sanıyorum dikkat et kız şeker bile çıkabilir sıkınti cekersin🤣
RKubra3 Mucizebebekk mide bulantılarım vardı kilo alamadım aksine verdim bazen olabiliyormuş bu gibi durumlar, olsun sağlığımız yerinde olsun gerisi mühim değil kilo alınır ve yine verilir ❤️