1Selen Kızlar merhabaa, allah nasip ederse bir kızım olacak ve ismini neva koymayı düşündük ama 2. Bir isim olarak bir şey yakıştıramadık öneriler bekliyorum. Eğer sade hali daha güzel derseniz lütfen onu da belirtin, 🌸 iyi sahurlar şimdiden
Senayyalcin 1Selen Kesinlikle sade, iki isim olayı isimleri bence kalitesizleştiriyor ama sizin fikriniz önemli olan,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah✨
MDT 1Selen Neva ismini çok beğeniyorum. Biz Eylül ayında evlendiğimiz için başta kızımın adını Eylül Neva koymak istemiştim.Sonra vazgeçtim başka isim koymaya karar verdim ama hala Eylül Neva’nın tınısı başka gelir kulağıma şiir gibi ☺️
4434 1Selen öncelikle Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsın canım Neva çok güzel ve kibar isim bence tek de çok güzel ama 2. İsim yukarda arkadaş yazmış Asel Neva kulağa çok hoş geliyor 💙
1Selen Mvi biz biraz erken karar vermek istedik çünkü artık sesleri duyuyor onunla konuşurken ismiyle seslenmek istiyoruz, umarım sağlıcakla kucağına alırsın ve ismiyle hayırla yaşar 🌸
sabirsizannecik 1Selen neva tek başına çok güzel ve ağır duruyor bnce yanina bi isim koyarak değerini yitirmeyin derim kulaga bile tek başına çok hoş geliyor 🌸