SGks Kızlar merhaba yardımcı olursanız sevinirim. İzmirde doğum için gidip memnun kaldığınız hastane ve doktor önerilerini alabilirmiyim ?
gulin-35 SGks ata saglık hastanesıne gıdıyorum pınar hanıma cok memnunum daha once bır kac arkadasım orda dogum yaptı memnun kaldılar
Hayal11 SGks bende şuracıkta bekleyeyim kızlar 5 haftalık hamileyim beta 115 çıktı doktor arayışına girdim şuan devlette beta takibi yapacağım 2 gün arayla beklemedeyim 💕💕 rabbim herkese sağlık versin muayene ücreti ve doktor önerilerini merak ediyorum 👏👏
Susamtanem2 gulin-35 Arkadaşlarınız normal doğum mu yaptı Pınar hanım in normal doğuma tutumu u merake diyorum
gulin-35 Susamtanem2 normal dogum taraftarı hatta benım uzun sure oldu ılk sezeryanımı olalı normal yapabılırsın dedı tup mıde amelıyatını yakın zamanda oldugum ıcın o rısk olabılır sezeryan yapalım dedı yoksa ssvd onerıyor yanı arkadasımda sezeryan oldu onun kendı tercıhıydı
Celiklibusee SGks tahir özgüdere gidiyorum bucada kendi kliniğine. 250 tl muayene ücreti. Çınarlı hastanesiyle anlasmalı 🙃
gulercem-3555 SGks Selamlar, Ata sağlık Kemal Uğurbil e gidiyorum tavsiye ederim. Çok babacan bilgilendiren ilgili bir doktor 🙋🏻♀️