Glbnpk Yaseminkosar22 sağlıklı bir gebelikse değeriniz 4 veya 5 haftalık olduğunu gösteriyor. Son adet tarihi, ilişki tarihi veya ilk ultrason ile tam haftası belli olur.
Elcnbykckr Yaseminkosar22 beta değerine göre haftan belli olmaz son adet tarihinin ilk gününü baz alır doktorlar. Eğer geç döllenme vs değilse. Son adet tarihinizin ilk günü önemli
Gizmolata Yaseminkosar22 son adet tarihinizin ilk gününden hesaplıcaksınız betanın 2 günde 1 sağlıklı artması önemli. Haftayı böyle bilemeyiz farazi bir aralık var tabiki ama dediğim gibi 🥰
Yaseminkosar22 Gizmolata 5 gün sonra kontrolüm var bir kere kan verdirdim ve doktorum başka kan vermemi istemedi 10 sonra gel keseyi görelim dedi
ilahiliaa26- Yaseminkosar22 son adet tarihine göre 35 günlük oluyor 5 haftalık yani geç döllenme vs bişi yoksa
Gizmolata Yaseminkosar22 olabilir çok düşük deil istememiş olabilir, zaten gittiğinizde size son adet tarihinizi sorucak biliyorsanız kaydedicek yoksa ultrason ölçümüne göre kayıt yapılır.
Minnosunannesiii Yaseminkosar22 doğrudur ama en iyi sonucu ult verir ve şuan gitme 2-3 hafta geçsin sadece bu arada kan ver birdaha sağlıklı ı değilim ona bak
Nurnur95 Yaseminkosar22 iki gün sonra en az iki katına çıkması lazım.ikincisi 4 haftalık bile değil benimde ilk böyle çıkmıştı 😌
Yaseminkosar22 Minnosunannesiii doktor 5 gün sonra bekliyo beni gitmek zorundayım bi kaybım var 3 ay önce ve güveniyorum doktoruma vardır bi bildiği kan verme demesinde hakkımızda hayırlısı olsun
fatmacos Yaseminkosar22 doktor lar ilk zamanlar hep son adetin başladığı günden hesaplıyor daha sonra bebeğin gelişimine göre haftayı öne yada geriye çekiyorlar yani son adetin ilk başladığı günden hesaplaya bilirsin şimdilik
Glbnpk umyahsen 4+3 günlük 5 hafta demek. Arkadaşınızın değeri de 5 haftayla uyumlu zaten. Tüm hastanelerin referans aralıkları bellidir. Sağlıklı gebelikler için bu genel bir veridir. Eklediğim resimden bakabilirsiniz. Gün vermedim iki hafta yani 14 gün Aralık söyledim. Doktor da aynısını söyleyecek sağlıklı bir gebelikse. [url=https://hizliresim.com/Sp0pcQ][img]https://i.hizliresim.com/qsssro.jpeg[/img][/url]
Yaseminkosar22 Vallaha hiç anlamıyorum 😂 5 gün sonra bakalım ne diycek doktor inşallah güzel haber alırım biraz korku var 3 ay önce bi kaybım olduğu için