Sedaapatr Hamilelikte cok cok nadir kola içtim geçen arkadaslarla pikniğe gittik cok canım istedi yarım bardak içtim yok neymiş çocuğun beyni erirmiş vay efendim gözü şaş olurmuş 🤮🤮
Eylosunannesi Sedaapatr gercekten cahiller yani tmm zararli bizde biliyoruzda bu kadarina da pes dogrusu 😬 canin istemis bir yudum icmissin ne var canim bunda ❗️❗️❗️
Gizmolata Sedaapatr benim annem doktor ve bilin bakalım kime hamileyken sürekli canı kola istemiş ve içmiş😂😂 çok şükür beynim yerimde 😂
Fersah Sedaapatr bişey derdim de neyse.. Allah aşkına verseydiniz ağızlarının payını keşke. Her şeyi de çok biliyorlar. Ayrıca o kaçıncı seviye cahillik ya insanın aklı almıyor gerçekten. 🤔🤦♀️🤷♀️😡
canserko Valla ben 26+4 üm. Ne zaman canım isterse içtim akşam yemeğinde kola olmadan yemek yiyemem mesela. Şu bir iki haftadır çok şişirdiği için rahatsız ediyor sadece o kadar valla hiçte frenlemedim kendimi
Lulemom Ben o tarz konuşanlara sen öyle yaparsın canım diyorum. Bi daha ağızlarını açmıyolar. Dene bence
SedaCeki Sedaapatr banada soguk seyler icme cocugu usuteceksin diyorlar . Sende haklisin diyerek icmeye devam ediyorum🤣 herkes hakli ama en cok sen haklisin bossssveeerrr🤣🤣🤣🤣
[silindi] Sedaapatr desene bizimki beyinsiz gözsüz dogacak ahaha bacim takmaya ya bos bos konusan cok 🤣 caninin istedigi herseyi tadabilirsin
Sedaapatr Valla neye uğradığımı şaşırdım öyle diyince dedim zaten bu zamana kadar arada içtim ve doktor kontrolünde beyni falann yerindeydi dedim 🤣 sanırsın tek doğuran kendileri ben bişey bilmiyorum 🙄
merveylmz Sedaapatr ağzı olan konuşuyo ya beyni olan neden kullanmıyor. Eskiler hamileyken ne canın çekerse o şifadır dermiş abartmadıgın sürece bişey olacağını sanmıyorum. Bende çok canım çekince bikaç yudum alıyorum çok şükür bi sorun yok takma böylelerini.s 🌺
Oykuaygun Sedaapatr benim çocumun beyni yok o zaman 😱🤣🤣 bazen sabah kalkar kalkmaz içiyorum yok böyle Bi istek gebelikten önce aramazdım hiçç 😁