Melekdinc benim var,hamile olduğumda öğrendim.ilk öğrendiğimde 5 cm idi.doktorum hamilelik hormonlarıyla büyüyeceğini,rahmin dışında olmasından dolayı bebeğe direkt zararının olmadığını,sadece erken doğum ve düşük riskini arttıracağını söyledi.Şuan 25 haftalık hamileyim.Ve myomum 2 hafta önce 16.5 cmye ulaştı.ilk haftalarda bir ay progestan kullandım,daha sonra doktorum bıraktırdı.Bana sıkıntısının şiddetli ağrılar olacağını,buna hazırlıklı olmamı ve erken doğumu tetiklediğini söyledi.
3 hafta öncesine kadar şiddetli ağrım yoktu fakat 3 haftadır dayanılmaz ağrılar çekiyorum.rahmin büyümesiyle karaciğerimin oraya çıktı ve bütün organlarıma şiddetli baskı yapıyor.tuvalete gitmek için bile yattığım yerden kalkamıyorum,eşim kollarımdan çekiştire çekiştire sürükleyerek götürüyor resmen.hareketsizliğimden dolayı pıhtılaşma olmaması için kan sulandırıcı iğne verdi doktorum hergün onu vuruluyorum 10 gündür.ayrıca bu ağrılar erken doğumu tetikleyeceği için geçen hafta ciğer geliştirici iğne oldum.şiddetine dayanamayacak duruma geldiğimde de hastanede serum yiyorum.Anlayacağın berbat durumdayım,hamilelik öncesi kontrol ettirmediğime çok pişmanım ama belirti olmadığı için hiç şüphelenmemiştim :(( şimdi çok acı çekiyorum.