Elcnbykckr Dilara0638 kac cıkıyor sizin benim normalde aşırı yüksek suan ilaçlarla anca referans Aralık değerine anca geldi
Elcnbykckr Dilara0638 1000/2000aralarında cıkıyor eğer tedavi görmezsem Benimki tamamen genetik normal hayatımda da kan sulandırıcıyla yasamak zorundayım ölene kadar diyebilirim. Suan 204dü en son oksapar 4000lik ve ecoprin kullanıyorum
Elcnbykckr Dilara0638 hamilelikte yüksek olması riskli diye biliyorum damar tıkanıklığına yol acıyormuş sizde ilac kullanıyormusunuz. Ben bınun icin Hemotoloji ye gidiyorum
kbramehmet Dilara0638 peki sizin kullandığınız bi ilaç var mı benimde 400 lerde ilaç vermedi çok endişeliyim
Dilara0638 Elcnbykckr ben sizin kadar yüksek değerler görmediğim için henüz bana herhangi bi ilaç başlamadılar ama tekrardan doktorumla görüşcem bu durumu
Elcnbykckr Dilara0638 500-600de riskli normal sartlarda yani hemotoloji doktoru öyle söylemişti siz bi danışın ☺️🙏
Egemenim2018 Benimde en son ki tahlilde düşük çıktı 37+5 im doktorum kan ilacını içmiyor musun buna bir daha bakalım falan dedu
Dilara0638 Egemenim2018 kansızlıkla alakası var değilmi plt yüksekliğinin doktorumla görüşcem tabi bende yeniden