Aslinur irmk02 bn ilk ovülasyonda öğrendim bugun dayanamadim gebelik yaptim ama erken gebelik testi değil. Sende bi test yap istersen bende var bebiş🙏☺️ Adetin ne zamanbanada öğrenirsen haber ver olur mu ☺️
Burcu-2910 Aslinur canım test senin mi gebelik var mı yani benım yumurtlama 21 nişandı 23 de çatlama oldu test yaptım negatif
Aslinur Burcu-2910 kuzum dünde karşima cıktin 3 gündür denk geliyoruz evet gebelik var ovülasyon testiyle öğrendim bugun normal gebelik testi yaptim cok silik çikti senden de iti haber bekliyorum
irmk02 Burcu-2910 https://resimyukle.io/r/2WgMNVU1Fm benimde ovulasyon testi böyle canım gebelik testi yaptım bozuk çıktısabah yapcam bi daha
Aslinur Burcu-2910 benmde 2 gün önce bnde yaptim negatifti dün ovülasyonda koyu çiGi gördüm bugün gebelik testince cok silik cıkti ümidini kaybetme lütfen 2 gn snra tekrar dene
esras Aslinur hamilesin canım şimdi gördüm resmi kusura bakma senin çizgide pembelik te var silik te olsa ama benim beyaz bi çizgi gibi görüyom yada gözüm mü yanılıyo bilemedim
Meryemce92 Deryaturan_06 biraz önce adet oldum 2 gün gecikti 🙁 oysa çok umutluydum ki olsun daha ilk denemem 😀
Sibelcepni23 Merhaba adetim 12 sinde akıntım oluyor hafif krem afedersiniz balgam kıvamında .Sebebi ne olabilir kusura bakmayın bu arada benzetme bulamadım