Elifff25 Hanımlar 18+4 üm belki saçma gelecek utanıyorumda anlatırken iç çamaşırım sürekli ıslanıyor öyle çok değil ama akıntı mı idrar mı kaçırıyorum anlamıyorum yarın doktora gideceğim ama sizlerede sormak istedim benim gibi olan varmı🙄🥺
byzza16 Elifff25 benimde öyle oluyor genelde ama akıntı o idrar değildir çünkü idrar olsa hissederiz herhalde. Ben günlük ped kullanıyorum akıntı olunca onda belli oluyor zaten
Serpilbb Elifff25 benimde o haftalarda olmuştu termi akıntımı anlamamıştım ama idrar değildir muhtemelen akıntıdır
Miniikanne Elifff25 o muhtemelen akıntıdır ıdral fark etmeden kacırma son haftalarda olur tatlım akıntın sık oluyosa ıdrale cok cıkıyosan enfeksıyon olabılır doktoruna bunu soyle ıdral tahlılıde yapsınlar
Elifff25 byzza16 çok korkuttular beni🙄 bebeği hissediyorum çok hareketli biri dedi bi tanıdığımında öyle oluyordu suyu bitmişti düşük yaptı felan yorumunuzu görünce içime su serpildi
byzza16 Elifff25 alakası yok bebeğin suyu azalmış olsa bile bu vajinadan çıkmaz ki. Su azalmasını doktor kontrolünde öğreniyor insanlar. Hamilelikte sürekli akıntı islaklil vs oluyo zaten normal takmayın kafanıza ama doktorunuza da gidince bir sorun isterseniz ☺️
PaPaTyAmM_1223 Hergün öyle olmasına rağmen bebeğimin suyu yeterli dendi zaten dediğim gibi bn haddinden fazla su içiyorum
rmeysaa12 Elifff25 su sızıntısı adım attıkça gelir. 16+5 iken suyum geldi. Ayağa kalksam bile gelirdi. Bide malum sıcak olmaya başladı havalar, terliyor da olabilirsiniz ☺️
Yaprak1 Elifff25 akıntıdır .beni çok yoğundu. Hatta günlük ped takardım ondan bile iç çamaşırımın kanatları ıslanırdı.meraklanma
Prensmmmm Elifff25 bende aynı hafta iç çamaşırım ıslanıyor akıntımı terliyormuyum suyumu hiç bilmiyorum hatta post açtım 2 saat önce
Hamsicikk Elifff25 günlük ped veya peçete falan koyma akıntın için.. bunlar çk zararlı. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonuna baktır. Benimde öyleydi enfeksiyonum çıktı. Suyum mu geliyo acaba diyordum bildiğin su geliyodu iç çamaşırıma çünkü,
Elifff25 Hamsicikk evet aynen öyle ama ben idrar yolları için gitmiştim hiçbi sıkıntı yoktu bakalım yarın dr ne diyecek
MinnieMouse Elifff25 akinti 😬 hamilelik boyunca yasadim maalesef. Surekli camasir degistir kuru kalsin. Doktora da muylaka soyle canim. Pecete gunluk ped kullanirsan mantar enfeksiyon yapar.