Eslina_000 Kızlar devlet hastanesi ne gidiyorum bebeğin kilosunu boyunu söylemiyor. Sizinkiler söylüyorumu…
Eslina_000 Senayyalcin ultrason fotosunu da istedim onu da vermedi… Hatıra diye saklıyacam dedim doktorda kıçısını göstermiş kiçısının ne hatırası olacak dedi vermedi…
Eslina_000 Hanife_ikranuR sordum söylemedi dedim özelde diyorlar niye siz demiyorsunuz diye oda onlar şov yapıyor dedi…
Derya Eslina_000 ben cinsiyet öğrenirken doktor pipisini zoom yapıp verdi çocuğumun her şeyi güzel valla gözümün önüne astım 😂 neyin hatıra olucağını da biz biliriz 😂
Durunbigeldim Eslina_000 aman bu doktorlarda bazen çok patavatsız oluyor. Bir kereliğe mahsus gidin özelde alın bence resim. Bana 5.ci haftamdan beri verir doktor
Vrl Eslina_000 özele gidiyorum. Kan testi için muayene olmak zorunda kaldım devlete. Bana da söylemedi doktor. Sorduğumda da sallar gibi bir ifadeyle 40 falan dedi.
Derya Eslina_000 bebişin resmini verirken bir kağıt daha veriliyor ya orda boyu kilosu tahmini doğum tarihi her şeyi ve daha fazlası yazıyor canım eğer vermiyorsa sorun tabi 🙏
Dyg61 Eslina_000 benım devlette gittiğim doktor söyledi kilosunu ölçüm yaptığı yerlerin resmini verdi sadece oda çok önemli değil özele gidip renklisini görüyorum ☺️