minikkusum-2021 Kızlar odalarınızı yaptınız mı? Yapanlar nasıl yaptı paylaşsanız bizlere de fikir olsun bende yeni başlayacam. Dolap, şifonyer ve kademe ayarlı güzel bir ahşap beşik istiyorum sizler neler aldınız? Beşik araştırmasındayım 💙🌸
Denizyildizii minikkusum-2021 odayla ilgili sabit bi post vardı herkes paylaşmış ama kaldırılmış heralde
Sukran- minikkusum-2021 konseptim kafamda bitti ama şimdi parcalari birlestirmede o yuzden hazirda bir oda yok şuan 😂 1 aya inşallah
Ysmn234 Haydi herkes odasını paylaşsın diye aratırsanız çıkar konu. Baya yeni cici cici odalar paylaşıldı. Fikir olur size de.
Orticci Ben yaptım anne yanı kullanıcAm diğer yataktan almadım ama odasını boyadık perde halı aldım gri tonlarında bulutlu desenler felan dolabı hazır eşyalarını ayarladım yatağı doğumdan sonra karar vereceğiz bebeğin ne kadar hareketli olucağı nerde uyumayı daha çok sevdiği daha net olur diye
minikkusum-2021 Orticci bende Meltem’in smart kral ya da bambino olanını düşünüyorum ama farklı fikirler de belki vardır
Ysmn234 minikkusum-2021 öne çıkanlardan kalktı. Arama butonuna yazarsanız çıkıyor yine. Haydi herkes oda yazdım ben çıktı :)