Mom850 32 günde bir adet görüyorum 3 seferdir Süre uzun mu iyi mi Normalde adet düzensizliğim vardı ve 4 5 ay olmuyordu Ayrıca ovulasyon yapıyorum bebek icin
Pcosluhayat Mom850 28-35 gun arasi regl döngüsünü düzenli kabul ediyor doktorlar 😊35 ten sonrasi biraz duzensize giriyor
MelisDeniz Mom850 21-35 arası normal 21′den az 35′ten fazla olursa sıkıntılar olabilir diye biliyorum canım. Ben her ay olurum aslında ama o kadar düzensiz ki 35-40-45 maalesef uzuyor nadir de 32.. ve mart ayında pcos olduğunu öğrendim bilmiyordum. Sende de mi öyle oldu çünkü 4-5 aydan düzenli 32 ye döndüyse çok iyi bence neler yaptin düzenlemek adına 😊
Mom850 MelisDeniz subatta söktürücü kullandım martta inofolic combi kullanmaya başladım pco ve yumurta tzmbelligim var ikisi aynı şey galiba öyle düzeldi 14 subat 18 mart 18 Nisan böyle gidiyor hayatımda ilk kez
Mom850 MelisDeniz gebelik istiyorum ama yememe dikkat etmiyorum bide 91 kiloyum ovulasyon yapıyorum hiç yumurtlama görmedim 3 aydır yapıyordum bu 4. Ayim galiba yada 3
MelisDeniz Mom850 sağlıklı beslenme ve diyetle etkili sonuçlar alıyolar sanırım yani kilonun yüzde5 i bile gitse 4-5 kilo versen bile faydasi oluyormuş canım. Zaten stres yaptıkça kilo da gitmiyor bu sefer insülin filan derken. Ama bizim de stresimiz bitmiyor ki.. yumurtlama görmediğini nasıl anladın ki ovü. testlerinde pik olmuyor mu yani 😔
MelisDeniz Mom850 şimdi düzene girmiş gibi ama bu aydan itibaren görebilirsin belki yeniden gidicek misin kontrole canım
MelisDeniz Serrabalkn prolaktinim yüksekti biraz o nedenle sadece dostinex içtim ama son durumu bilmiyorum yarın sabah randevum var tekrar gideceğim :)