Anne_17 Çerkezköye yeni taşındım optimed hastanesine bir kez gittim nida hanıma ama irmette gidip orda dogum yapmak istiyorum tecrübe olanlar gidenler varmı aranız da ?
cemreninannesi67 Anne_17 33+5 günlüğüm 2 yıldır çocuk düşündüğümüzden beri Salih beye gidiyorum ben memnunum kendisinde 🙏
Smy1 Anne_17 optimed hastanesinde Seda hanıma gidiyprum çok memnunum çok ilgili Güler yüzlü 😊 Anne_17
Nosking Anne_17 irmet Levent Duman’a gidiyorum doğumu da onda düşünüyorum çok memnunum. 25.haftadayim kendisi tüp bebek tedavimi de yönetmişti
Anne_17 Tugceakdgn ayy çok sevindim cevaplayınca kimse yoktur diye düşündüm hep 😊 onu duydum bir kaç kişiden nasıl bir doktor acaba birde dogum ücretleri nedir biliyormusunuz
Tugceakdgn Anne_17 Anne_17 ben cuma günü gittim soracaktım ama kalabalıktı ben de bilgi almak istiyorum
cemreninannesi67 Anne_17 inanın daha sormadım yarın kontrolüm var yarın bilgi almayı düşünüyorum bu konu hakkında
Anne_17 cemreninannesi67 bende bayramdan sonra gidicegim kontrolüme rica etsem. Bilgi alırsanı banada söylermisiniz
Anne_17 Smy1 istanbuldan geldiğim için yabancısıyım buranın bakalım irmette bir sorun cıkmazsa orda doğumum olur cıkarsa da optimed de kesin doğumum olur hayırlısı bakalım
Anne_17 Tugceakdgn cemre hanım gidicekmiş yarın bende size yazarım ögreniriz inşallah 😊 Çerkezköy de nerde oturuyorsunuz bu arada
Burcutan Bende irmete Salih beye gidiyorum normal dogum 2500 zorunli sezeryan 3000 istege bagli sezeryan 4500 falandi
Anne_17 Burcutan 3 bin tl ise öpüp başıma koyarım gercekten benim ikinci doğumum İstanbul’da kendi doktorumda 5 bin tl şuan üçret burda baya iyiymis gercekten
Burcutan Anne_17 yani optimedde bu sekilde bir fark yok fiyat olarak giden arklarimdan biliyorum orayida