Alinmavi Prima premium care tercih edicem huggies de cok guzelmis sleepy de. Molfix tavsiye etmiyorum naylonsu diye prima butceyi zorlicak o kesin de napalim
Edatalha Oğlumda prima premium care kullandım 3 numaraya kadar çok güzeldi memnundum ama 4 e gecince iç dokusu değişiyo beğenmedim huggies erkekler için olana gecmiştim o çok güzeldi
Bambilibom Kizlar premium care jumbo paket yani 108 li si minico sitesinde 35.90 tl ayrıca kargo ücretsiz almak isteyen olursa bakabilir. Normalde en uygun fiyatı 40 tl. Sitede güvenilir kendim alış veriş yapıyorum sıkıntı yaşamadım.
zlemAtAcar Bambilibom Bambilibom Can'ım yeni doğan bezinden kaç adet gerekiyor 1 numara olandan... Ben anlamıyorum 😢 Ona göre alacağım
DilekAlkanat Bebeginiz dunyaya gelmeden fazla almayin derim cunku her marka her bebegin teninde uyumlu olmuyor...
BezelikVeAnnesi Sleepy bebek bezini de araştırmanızı bi tavsiye ederim. Molfixi eskisi gibi iyi getirmiyolar. Primaya da hep adından ötürü gidiyoruz.
Bambilibom zlemAtAcar Açıkçası bende bilmiyorum 2 haftaya bebek büyüyor çok alırsanız artacak diyenler var ama hasta bezi almadım bebegin bezinden kullanırım diye düşünerek çok aldım ben.