edalianne kullanan anneler, erkek bebekler için uygun mu, hangi marka kullanışlı deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Melek59 edalianne bu konuyu bende merak ediyorum takipteyim bilgisi olan memnun kalan varsa paylaşırsa
Eylulunannesi-2 edalianne 5 metreye 1 metre esnek kumas al cnm. Hertürlü marka slingle aynı :) bosyere de 30 lralık seye bi sürü para verme. Ben kanguru aldım çünkü sling ilk 3 ay için lazm sonra kanguru o işi yapıyor zaten. İlk 3 ay içn de aynen sana dedgm gibi yapacgm
Portakalgeliyor edalianne Yengem hep kullandı 15 günlüktü bebeği koyar gezdirirdi onunki halkalıydı :) ablama verdi ben kendime alıcağım 😂🙏🏻
Beyzan edalianne sling ya da kanguru ergonomik olduğu sürece erkek kız fark etmez ben oğluma uzun süre kabguru kullandım ama şimdi yeni doğan icinsling aldım baya rahat olacağa benziyor. Fazla para vermeye gerek yok ben h.bslingden aldım ınstagram’da. Ama arkadaşın dediği gibi zaten 5 e 1 esnek kenarına overlok gecilmis kumaş. Ben 60 a aldım slingi. Fazla tutmadi ama kendin de alabilirsin kumaşını eğer çıkıp bakacak zamanın varsa
Beyzan Portakalgeliyor halkalinin kullanımı daha zor diyorlar bir de bebek büyüdükçe zor oluyormuş diye okudum yoksa kullanım olarak onu takması daha kolaydı ama ben wrap sling aldım düz
Busbushatun edalianne ılk 2 ay ıcın kullanıslı sonrasında ergonomık olmamasından dolayı belı cok yoruyor
Beyzan Beyazmelekkk ben mamadus marka aldım kanguru. Yeni doğan minderi de satın aldım. Ama sling alacaksanız yeni doğan minderini almasaniz da olabilir 3 ay sling sonra kanguruya geçersiniz.
Eylulunannesi-2 Beyazmelekkk solomombaby aldm cnm ben. Bacakların M pozisyon u olması gerekyorms birde 4 yönlü o nedenle onu aldm
Eylulunannesi-2 Beyazmelekkk saglık acısından dedgm gibi olması lazm. Bende ondan onu aldm solomom baby markayı arastr özellklernde yazyor