okunmusciklet Kızlar bugün sabahtan beri ara ara karnım taş gibi oluyor ilk defa oluyor böyle 33+2 deyim Ve çok baskı hissediyorum karnımda normal mi sizce hastaneye gitmeli miyim
Tubasel5 okunmusciklet 30 dan beri öyle 34 deyim sürekli sertleşip toplanıyor . Çok kötü oluyorum ben o an semsert🙄
okunmusciklet sehri_hzr benimde ilk defa oldu sabah korktum hatta baya bişey oldu kesin diye ama normal diyor arkadaşlar nedenini merak ediyorum bende 😬
YunSer sehri_hzr benimde 24. haftadayım ve geçen hafta dr gittim o da şahit oldu kasılmaya karnım taş gibi oluyor diye progestan iğne verdi ve hapını bir hafta iç gel dedi salı günü kontrol bakalım ne olacak ama kasılmalar devam ediyor
Kayabebekk 32 haftaligim sabahtan beri bendede ayni sorun var bebek sag tarafima toplasti cok baski ve agri yapiyor normalmi uzaniyorum devam ederse hastaneye gidexegim sizdede olmusmuydu
okunmusciklet Kayabebekk benimde o şekilde sanki kafasını karnımdan çıkaracak gibi baskı hissediyorum
okunmusciklet Tubasel5 evet ya sanki taş, var gibi oluyor karnımda haliyle bizde rahatsız hissediyoruz 1 hafta sonra komtrole gittiğimde sorarım artık 🤦♀️
Aselliya Yemekten sonra oluyorsa normaldir üzerine biraz yürüyünce hemen geçiyor doktorum bebeğin yeri daraldığı için böyle oluyor çok çok normaldi demişti hafta ne olursa olsun önemli değil
okunmusciklet Aselliya teşekkür ederim yani şöyle sabh kalktığımda direk zaten dikkatimi çekti gün içindede ara ara oldu
Selinnn123 okunmusciklet çok ayakta durduğun zaman sert olur karnın biraz uzan dinlen normale döner Ama ben bebek toplanmasindan ve alt tarafta baskıdan dolayı hastaneye gitmiştim erken doğum riski var dedi doktor serum ve ciger gelistirici igne yaptı ondan sonra karnimda cok sertlesmedi normale döndü kontrol sırasında doktora sor bence canım
okunmusciklet Selinnn123 soracağım mutlaka inşallah erken doğum riski değildir teşekkür ederim bu arada sağolun🙏🏻