Zerrinatila yasemin257 36+5 haftalık hamileyim ilk gebelik dün gittimde bende dedim çok fazla aşırı baskı oluyor karın içim acıyor ta haraket ettikçe dedim doktor hepsi normal alanı dar geliyor cünkü artık dedi sanki kasıgımdan asagı incel gibi oluyor birsey
yasemin257 Zerrinatila benimde öyle 38 haftaligim nefes darligi yuzunden suan uykuya dalamiyorum. Çok uykusuz kaliyorum. Son aylar gercekten zor. Hele ki nefes darligi felaket. Napicam bilmiyorum
yasemin257 20082020 toparlar Allahin izniyle merak etme. Rabbim yavruna sifa versin. Biran önce kavustursun rabbim
Suu123 yasemin257 kaç haftalık. Benim de 33 ama hala dönüp duruyor. Bir karar veremedi. İki gündür adet sancılarım arttı. Bel ve bacak ağrısı karın ağrısı. Muayene olmadım daha çok erken normal midir acaba
yasemin257 Suu123 bel ve kasik agrisina bisy diyemem cunku bende yoktu. Onun disinda donmesi normal. Emekleme pozisyonunda durursan esneme yaparsan bir cok bebegin dogum pozisyonuna dondugunu okudum burda. Agrilarini takip et. Artis varsa hemen bi acile git.
Suu123 @yasemin257 neler yapıyorum dönüyor sonra tekrar geri dönüyor 😁😁 kısmet artık bakalım Teşekkür ederim 🤗