Nurr-mom Çok mide ağrım var Perşembe doktora gideceğim o zamana kadar iyi gelcek şeyler biliyor musunuz Allah rızası için süt içiyorum elma yiyorum 10 dk iyiyim 5 dk sonra yine aynı
B_isik Nurr-mom muz iyi gelmişti bana onu dene belki sana da iyi gelir. Yoğurt da ferahlatıyor biraz mideyi 🌺 bi an önce geçsin inşallah mide ağrısı çok kötü 😑
Ankara_06_ Nurr-mom Mide bulantıları yanmaları ağrıları genelde cinsiyet öğrendiğin zamanlarda biter diyolar bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.
Nurr-mom B_isik inşallah o kadar kötüyüm ki tüm gün hiçbir iş yapamıyorum kendimi zorlayarak yapıyorum her şeyi
Ankara_06_ Nurr-mom Bazılarında hamilelik boyunca devam edebiliyo ama dediğim gibi cinsiyet öğrenildiği zamanlarda o tarihlerde kesildiği söyleniyo bakalım ne zaman geçecek benimde mide bulantısı ve mide yanması var.
Nurr-mom Nurr-mom ilaç peki zararı olmuyordur değil mi en son çare başvurmak istediğim şey ama şuan mecburum .Zararı olsa doktor vermez tabi ama işte insan düşünüyor
Masalannesii Nurr-mom gaviscon şurup beni o rahatlattı doktoruna danışarak kullanabilirsin ama şimdi salatalık kabuğu elma ve ılık süt çok iyi gelir