Denis19 Gebelikte bunlari yiyor musunuz son iki haftadir süt icemiyorum cok kotu kokuyo burnuma ama boyle seylerle yersem içebiliyorum sizler de yiyor musunuz ozellikle nesguik
SevDin Denis19 kilo yapar çok yerseniz birde tatlı hamilelikte şeker dikkat edilmesi gereken bir durum
toprakveannesi Denis19 hamileliğim boyunca nesquikle içtim sütümü daaha faydalı oldu bebegim erken dogdu ama kilosu iyiydi bence devam et
ZeynepKara Denis19 ben cici bebe muz ve sütü mama gibi yapıp yiyorum kahvaltıda ve bebeğime kilo aldırıyo tabi şekeriniz yoksa yapın nesquik toz olandan kullanıyorum şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım çok şükür bebeğimin gelişimide önde 33+2 deyiz
Ftmarc Nesquik şuan yemesemde ilk başlarda çok yedim bu zararı yoktur inşallah sütten biraz soğumuştum o zamanlar onun için yemiştim 😊
burcutet İlla süt içmeniz gerekmiyor ki yoğurt yiyin peynir yiyin aynı kalsiyumu alırsınız. Süte bal ve tarçın da katabilirsiniz.
Anakralice Artık yediğimiz domates bile sağlıklı degil ki malesef o yüzden çokta takılmamak lazım canının istediğini ye hamilelikte ;)
ZeynepKara Denis19 yap valla hem muz yemiş oluyosun hemde süt ikisi bi arada şimdiden afiyet olsun 😍😂