Pinkdreamss Deniz59 aynı sorun bende de var normal halim zaten 5 6 aylık gibidir aynaya bakıyorum hala aynıyım 14.haftamda😄
Anne_Karina Deniz59 benim göbeğim çok kilo verimden dolayı sarkıyo bebekte şuan aşağılarda pantolonum kapanmıyo ama benimle aynı haftada olanlara göre karnım çıkmadı sayılır 😐
Deniz59 Pinkdreamss benimde öyle ya sanki 7 8 aylık kocaman hamur gibi heralde ileri haftalarda belirginleşecek
snmsvrnzdmr Deniz59 valla 10 haftalıkto göbeğim çıktı, bağırsaklarıma bile yer yokmuş içeride diyorum. Şuan 6. Aydayız ama sanırsın doğuma 10 gün var gibi🤦🏼♀️
Oykuaygun Deniz59 pantolonlarım olmayınca anladım 😅😅 27. Haftada falan. Bence göbüşlüler olarak çok tatlıyız 😅😅😅
Deniz59 Oykuaygun 😂😂 bilemiyorum ya tatlımıyız sallana sallana yürüyorum eşim diyoki salmışsın göbeği 🤣
ebrr1048 Deniz59 normal göbek içeri çekiliyor bide yumuşak oluyor bebek göbeği sert oluyo içeri çekilmiyor 😂😂
Oykuaygun Deniz59 ya benimkide şüşko deyip duruyo ağzına çakasım geliyo bazen ama ben seviyorum göbüşümü 😅😅
Menfiye_01 Deniz59 benımde gobusum vardı takı pantolonlarımı giydiğimde esksıı gıbı rahat edemedıgımı anladıgımda anladım ki tamam 😅suan 32 haftalıgız
Menfiye_01 Deniz59 evet zaten anlıyorsun belin genıslıyor bır sure sonra sudyenın Atlası kavusmuyor ben ek kullanıyorum oyle oluyor
Minnosunannesiii Deniz59 sertleşiyor cnaım şuan içi boş gibi ama son haftalarda içinin dolu oldugunu hissediyorsun 🤣
Busracobann Deniz59 benimde az da olsa göbeğim vardı ama hamile karnı farklı çıkar haftanın ilerledikçe karın toparlanmaya başlar ve kıyafetler üzerine olmaz 😊
Busracobann Deniz59 31 haftadan selam olsun o zaman iyice büyüdük biz hareket kabiliyeti azaldı uykular haram oldu 😂