Kiziltan 6 haftalıl hamileyim, aşırı midem bulanıyor. Evde bulantıyı azaltmak için Uyguladığınız yöntemler nedir ( ilaç dışında)
Glbskr Kiziltan nar yemek iyi geliyor faydalıda yiyebilirsen Birde eczaneler de hamilelik bilekliği var tekne bulantısı için olarak geçiyor sanırım bilekteki akupunktur noktasını sıktığı için baya faydalı oluyor takıylrsun kesiliyor 🌹
Haticeerez Kiziltan sızı korkutmak istemem ama azalmiyor bacım 😂 neler neler yaptım bana misin demedi tek çarem zoferdi 1 tane içiyodum ne bulantı kaliyodu ne kusma
Merveee34 Glbskr ya gerçekten mi bunu gördüğüm iyi oldu hemen yarın bende alıcam insAllah fayda eder 🤲🏻
cems zencefilli çay denedim bi kaç gun etkisi oldu ama sonra yine devam bende 7 haftalığım aralıksız hiç dinmeyen bir bulantım var napıcagım bilmiyorum 🤦🏻♀️
Seyma46-46 Kiziltan yeşil elma,tuzlu çubuk kraker, leblebi bunlar iyi geliyor. Bide ben nane limon içiyordum midemi rahatlatıyordu ama kimisi düşüğe sebeb oluyor bitki çayları diyorlar onu bir doktorunuza sorun.
Ankara_06_ Kiziltan Tuzlu çubuk kraker Kabuklu salatalık Yoğurt 6-7 tane yeşil mercimek yutabilirsin Bi tutam ince bulgur yutabilirsin Yeşil ekşi elma Bu ara elma işe yarıyo bende.