Cigdemmom Kızlar iftar yaptık bulaşıklar vs derken başladı karnım kasılıyor yani 3 dakika da bir 15,20 saniye sert sert kasılmalar oluyor çok korkuyorum ilk gebeliğim ve 29. Haftalığız nedir bu anlamadım doktora gitsemmi tecrübelerinizi söyleyin lütfen
Safisss Cigdemmom Şimdi o durumdaym doktora maile attım yarına randevu aldım ..benmde akşam 6 dan beri öyle oluyor kafamı toplayamyrm bir türlü korkmaya başladım
Seyma46-46 Cigdemmom bende de oluyo çok fazla ayakta kalıp yorulduğumda gerilme ve kasılmalar oluyor. Bide bebek büyüyor yeri daralıyor. Dinlenin geçecektir. Geçmezse bi doktora gidin
Purkirem Cigdemmom bol bol su iç biraz dinlen kendini gözlemle sıvı kasılmaları önlüyor gecmesse gidersin doktora
Bsmlh Cigdemmom cok sık ise mutlaka druna haber ver ben bu sekılde nst sancım çıktı ilaç verdı adalat ama sık sık degılse korkma geçtiyse
Zeynep0606 Cigdemmom cnm kasilma sayardan takip et kasilman basladimi 45 50 saniye suruyorsa at kendini acile bende yasadim ayni furumu 1 hafta yattim hastanede ve serum magnezyum sulfat yedim 2 gun onundisinda 4 gunde baska bir serun ve nidecard diye hap verdiler 20 dk ara ike surekli suan adalat iciyorum evde iyi gidiyor ihmal etme