Burcinsrdgn Smy238 bende 29+2 covid oldum çalışıyordum aktif bugün pozitif çıktım çok üzüldüm doktor birşey olmaz kolay atlatacaksın dedi kan sulandırıcı kullanacağım
Smy238 Burcinsrdgn ay çok geçmişler olsun en korktuğum şey çok dikkat edin vitamin depolayın bisey olmax Allah’ın izniyle 🥰😍❤️
Burcinsrdgn Smy238 kaşar loru kaşar peyniri ceviz omega yumurta 2 adet haşlanmış tüket yeşillik laktozsuz süt cici bebe
Smy238 Burcinsrdgn canım hepsini yapıyorum bakalım bu sefer doktor ne diyecek 😢 Umarım fayda etmiştir cici bebede mi aldırıyo kilo yumurtadan tiksindim yiyemiyorum 🥺
Burcinsrdgn Smy238 kaşar loru lor bana çok etki etti canım cici bebe tabi çok iyi geliyor mutlaka dene
Smy238 Nazli_01 iyi yapmışsın canım istediğini yap bende o taraftarım seneye tayinci olacağız diye yapmadım dogu gorevimiz var ama Doğuya da gitsem orda yapacam insallah
Glbnpk Smy238 Bel ve sırt ağrısı harici iyiyim çok şükür. Bebek çok hareketli ama bu beni mutlu ediyor. 🥰
Sed22-09 Smy238 ahah doğunca görücez bakalım😂😂😂 boşunamı çektik biz bu mide yanmalarını demeyiz inşallah 🤲 😂😂