Sedasmsk Flower3 evet canim ilk doz annem evdeyken ıhlamur falan vitaminli meyveler yedirmeye çalışmış ama babamın midesi almadığı için yiyip icemiyordu çıkarıyordu yediginide
Sedasmsk AngryBirds babam bna gore çok güçsüz gibi geliyo 😔 belkide seker gibi hastalıkları olduğu için bilmiyorum geçmiş olsun sizede inşallah babamda tez zamanda kurtulur bu hastaliga yakalanan da 🤲🏻 gerçekten insan başına gelmeden bilemiyor
AngryBirds Sedasmsk Bize de öyle gelmişti şuan canın çok yanıyor ve çaresizlik insana böyle düşündürüyor. Bol bol dua et inan tek ihtiyacı olan şey dua ve destek😢
Baloncuk41 Allah şifa versin çabucak iyilessin insallah genci yaslisi kronik hastası yok bu lanet hastaligin hepimi çok dikkat etmeliyiz Allah yardımcınız olsun 🌸
Sedasmsk Baloncuk41 Amin canim inşallah 🤲🏻 evet dikkat etmemiz lazım gerçekten annemlerde o kadar dikkat ediyorlardi ama iste 🤷🏻♀️ bende annemlerin yanına gitmek istiyorum ama hamile oldugum icin esim gondermiyo
zeynepemiromer Sedasmsk Rabbim şu mübarek günler hürmetine safi ismiyle sifa versin inşallah canım babana size bağışlasın
Sedasmsk BsraAktr Amin canim inşallah 🤲🏻 hic bilmiyorum canim her gün yeni bi asi çıkarıyorlar zaten 🤷🏻♀️
zumraylayolculuk_1 Sedasmsk Rabbim şifa versin inşallah benimde babam atlattı inşallah en kısa zamanda atlatır