Melikeb19 Erkekannesi1 Nst odasının önünde kocaman kağıt var bir öğün yemek yemiş, tansiyonunuzu ölçtürmüş,tuvalete gitmiş şekilde nst odasına giriniz diye bizim hastanede ☺️ Birde nst sırasında telefonla oynamak yasak 🚫
Melikeb19 Erkekannesi1 eğer Bebiş uyuyorsa da sağ bacağını iki kere kendine çekmeni istiyorlar öyle uyanıyormuş yavrucuklar 🙈 çok güzel bir şey vallahi Toco ile kasılmalarıma bakılmıştı önceden ama ilk defa bu hafta nst girdim küt küt kalp atışlarını dinlemek harikaaaaa
uleErenTozkoparan Farketmiyor ama tokken bebek daha iyi oynuyo tok daha iyi bazen hatta bebek hareket etmiyo doktor meyve sıyu iç birşeyler ye tekrar gir nstye diyo
Erkekannesi1 Melikeb19 benim randevum saat 4'de günde bir öğün yiyin yazmışsınız ama sorun olur mu ya
Erkekannesi1 Melikeb19 hiç bilgim yoktu gerçekten ilk defa duydum sağ bacağı kendimize doğru çekince uyandığını 😄👶
asya_zehra Esraaaaaaa tabiki canim bunun sezeryan ile veya normal dogum ile alakası yok nst gireceksin bebegin kalp atışlarının düzenli olup olmadığına kasilman olup olmadığına bakılıyor eğer ters giden bi durun varsa kalp atışında yavaşlama vs. gibi hemen müdahale ediliyor
Melikeb19 Erkekannesi1 yok canım günde değil nst girmeden önce bir tam öğün yiyin aç olmayın tok olun manasında ☺️