Cnsraknnn bende yeni atlattım covid i 10 gün sabırla bekledim cumartesi bitti izolasyon sürecim. 19 haftalık hamileydim.suan 20.hafta da yım. Ama gitmemen en doğrusu..sana birşey olmaz ama doktorun riske girer,hastaneye giden insanlar riske girer..bebeğini merak ediyorsun tabiki ama diğer insanları düşünmek zorundasınız.. sonuçta ultrasonda doktor bakabilmek için sizi sedyeye yatiricak ve siz vücudunuzdaki o virüsle oraya temas edeceksiniz..sizden sonra oraya gelip yatıcak gebenin suçu ne..?? Veya doktorun odasında virüslü ava soluycaksiniz yazık değil mi doktorunuza veya sizden sonra giricek gebe ye.lutfen kendimizi ve bebeğimizi düşünürken başka insanları da düşünelim..eminim sizde virüs olmasaydı ve yarın doktora gittiğinizde sizden önce giren hastanın virüslü olduğunu öğreneydiniz ultrason sedyesine kesinlikle yatmak istemezdiniz..bencillik yapmayalım..izolasyon sürecinizi tamamlayın.burda sizce gidiyim mi yarın diye sormanız bile hata..empati yaparsanız ne anlatmak istediğimi anlarsınız..